سلام - دوستان ما به مدیریت پیشنهاد دادیم که آقا شما بیاید قیمت های سقف بازار قطعات روز کامپیوتر رو در سایت درج کنید.
مثل اینجا که بنده در وبلاگ شخصیم قرار دادم.
حالا نه دقیقاً به این شکل. اما شیوه ی قیمت گذاری به همین شکل باشه.
لازم به ذکره که اصرار ما و مقاومت آقا شهریار باعث شد که در بخش سیستم های پیشنهادی، قیمت مصرف کننده رو درج کنیم. شخصاً موافق نبودم. اما در هر صورت تابع مدیریت بودیم.
حالا چرا؟! به چند دلیل:
1- جلوگیری از گرانفروشی فروشندگان بازاری و سهیم بودن در جلوگیری از این گرانفروشی ها در سراسر کشور! (به گونه ای که فروشندگان شهرستانی که به قیمت تهران نمی تونن کالا رو عرضه کنن هم ضرر نکنن و اونها هم به قول معروف یه نونی خورده باشن. چراکه قرار نیست فقط و فقط قیمت تهران درج بشه. باید شرایط فروشندگان سراسر کشور رو در نظر گرفت به نظرم. حالا باز نظر آقا شهریار در این مورد اهمیت داره.)
2- بروزرسانی راحت تر لیست قیمت ها با توجه به عدم ثبات قیمت و موجودی در بازار کشور و عدم داشتن مسئولیت آنچنانی و زیاد نسبت به ارائه ی قیمت های حداکثر و حدودی!
3- مطلع کردن خریدار از قیمت های سقف بازار که فروشنده ی گرانفروش به پُستش نخوره و بی اطلاع نباشه موقع خرید. (سرش کلاه نره!)
4- عدم تعیین و تکلیف مستقیم برای قیمت های مصرف کننده ی نهایی قطعات کشور که به نوعی موجب اعتراض فروشندگان و حتی شرکت ها نشود و به گونه ای که وبسایت شهر سخت افزار موجب دخالتی در کسب و کار فروشندگان و قیمت گذاری شرکت ها نباشد. چون به نظرم اینطور نیست که فروشنده ی X یه قیمت بده. فروشنده ی Y یه قیمت دیگه بده. شهر سخت افزار و سخت افزارمگ و سایت های فروشگاهی آنلاین و امثال بنده و ... هم واسه خودشون یه قیمت دیگه بدن! این بازار کشور رو از اینی که هست، یقیناً نابسامان تر خواهد کرد! ما باید درصدد تلاش بر یکسان سازی و ثبات قیمت ها باشیم. هر چند اونقدر قدرتمند نیستیم که بتونیم در بازار کشور ورود کنیم و تعیین و تکلیف کنیم برای فروشندگان. اما چند قطره تمیز در این دریای آلوده ریختن اون هم در فضای مجازی که با خود بازار کمی متفاوت هست هم باز غنیمته به نظرم که می تونه در آینده این قطره ها بیشتره هم بشه. البته که این کارِ نهاد اصناف فروشندگان رایانه ای کشور هست که متاسفانه در این حوزه تلاش محسوسی نکردن! اما به عنوان حداقل نیروی کمکی، می تونه وبسایت بزرگ شهر سخت افزار، نقش موثری رو ایفا کنه. بخصوص در آینده.
5- ارتقا رنک چشمگیر سایت که بدون شک می تونه بسیار به نفع وبسایت و مجموعه اش باشه. (یعنی در کنار این خدمت عمومی، منافع شخصی هم در نظر گرفته خواهد شد.)
6- شیوه ی ارائه ی متفاوت و نوین در عرصه ی قیمت گذاری قطعات و منحصر به فرد بودن در بین سایر سایت های مرتبط با حوزه ی سخت افزار.
7- و ... که فعلاً چیزی به ذهنم نمی رسه. اما در صورت مورد دیگه ای، حتماً اضافه خواهم کرد.
حالا این پیشنهادم مورد تایید جناب شهریار قرار نگرفت. به هر حال اختلاف نظر وجود داره. طبیعیه و ما مشکلی نداریم.
اما میخوام شما هم مشارکت کنید و به یه جمع بندی برسیم.
هر کدوم از این 6-7 مورد خودش قابل تفسیر و بحث و گفتگو هست که میشه با ارائه ی مثالی، بیشتر جزئیات رو بیان کرد که قابل مفهوم تر باشه. مورد 1 و 4 به دلیل داشتن اهمیت بیشتر، سعی کردم کمی بیشتر بشکافم موردش رو!
اما ترجیحاً این رو در سایر موارد از من نخواید که طومار خواهد شد! :D
نظر شما چیه؟
نمیخوایم خدایی نکرده عقیده مون رو به کسی تحمیل کنیم یا برای مدیریت کسب تکلیف کنیم. ما در چنین جایگاهی ابداً قرار نداریم!
ترجیحاً نظر خودتون رو بگید و بدون تهاجم به نظر سایر افراد که قطعاً محترم هست.
این شیوه ی بنده قطعاً قابل بحث و انتقاد هست. اما درج قیمت های مصرف کننده هم همچین پاک و منزه نیست! :D ایراداتی به اون هم وارد هست. در واقع هر دو طرح مشکلات و انتقادات خاص خودشون رو دارن.
اما درج قیمت های سقف بازار به نظر خودم کمتر قابل انتقاد هست. بخاطر همین بیشتر ترجیح میدم. بدون شک میون خوب و خوب تر، همه خوب تر رو انتخاب می کنن. مگر مثل همین بحث که بین خوب و خوب تر ما اختلاف نظر وجود داره.
حالا از این موارد گذشته، نظر آقا شهریار رو درج جدول بود که این قیمت ها با ارائه ی بعضی از جزئیات فنی در جدول قرار بگیره. من خودم شخصاً رو میگم خیلی موافق نبودم! اما مخالف هم نبودم!
به نظرم یه جور ظاهر خوب و زرق و برق سازی هست به قول معروف. من نظرم این بود که بر روی باطن کار، خوب کار بشه، ارزشش بیشتره تا ظاهر کار. البته قطعاً باید ظاهر مناسب حفظ بشه و اینطور نیست که بخوایم نادیده بگیریم.
اما خب در هر صورت در این مورد ممکنه مدیریت کل، کمی شُل کنه و از جزئیات زیاد صرفنظر کنه! :D اما اون 6-7 دلایل فوق رو کمی بعید می دونم و خیلی خوشبین نیستم بهش! اما خب گفتیم یه تیری هست می زنیم در تاریکی شاید به احتمال 20-30% خورد به هدف! :D
نظرات شما عزیزان شاید بتونه کمی تعیین کننده باشه در راستای در پیش گرفتن روند این کار.
Bookmarks