درسته من به گارانتی تو ایران اعتماد ندارم ولی یکی از شرکت هایی که به نظر من گارانتیش حرف نداره آواژنگه چند بار برام مورد گارانتی اومده بردم پیششون و دست خالی هم بر نگشتم واقعا دستشون درد نکنه.
من چند مورد گارانتی داشتم. راضیم . خوب بوده
Shahryar (28-05-13)
دوست عزیز لطف کنید تجربه خودتون را در قالب ذکر شده در سایت اصلی بنویسید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lionking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز شما هم لطف کنید تجربه خودتون را در قالب ذکر شده در سایت اصلی بنویسید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminnazifi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان منتظر تغییرات جالبی در رابطه با طرح اندر حکایت گارانتی در ایران باشید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ممنون داداش امّا حالا اخه خوب پشتیبانی می کنند؟ اخه بعضی شرکاتا می گن اما سر باز می زنند.
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tootro20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز منظورتون چی بود از این صحبت در کل خوب بود یا بد اگر لطف کنید و نظرتون رو تحت قالب گفته شده در سایت اصلی ارائه بدید که در قرعه کشی هم شرکت داده بشید
ممنون
New Season
Rezasam1 (30-05-13)
سلام من اولین بار وارد سیستم آواژنگ شدم وهیچ آشنایی هم ندارم وامیدوارم که مشکلم راحل کنید باتشکر از مدریت آواژنگ
ahmadrezarad (01-06-13)
من که از آواژنگ شیراز خاطرات خوبی دارم
سلام خسته نباشید دوستان معذرت میخوام که سوالمو تو تاپیک نامربوط میپرسم آخه نتونستم پیدا کنم میخواستم یک کیس گیمینگ با توجه به بودجه 2000000 معرفی کنید
دوست عزیز تجربه خودتون را در سایت اصلی بنویسید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط payamhetfild برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zalissan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز در بخش مربوطه بپرسید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
من از آواژنگ راضیمhttp://www.shahrsakhtafzar.com/forum...e/1.%20(5).gif
Shahryar (10-06-13)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks