با سلام راستشو بخواهید تجربه من به دوران AM2 برمیگرده که از مین های این سری گیگا زیاد خرید میکردم اکثر هم خوب بودن بعضی هاشون هم خراب میشدن بعد چند وقت خلاصه اینکه اونایی که میتونستن تعمییر کنن رو تعمیر میکردن البته اگه قطعه ش رو داشتن و اونایی رو هم که نمیتونستن یه یا با یه مدل دیگه عوض میکردن و یا مقداری از وجه روز بازار رو میدادن بجاش کلاً بد نبود ولی انگار بعضی دوستان رو خیلی اذیت کردن ناراضی هم زیاد داشته مکان گارانتی بسیار دور هست (برای بچه شما تهران خوبه :) )
با سلام در زمان خدمت چون پادگان کلا مادربورد های گیگا داشت . چند بار برای گرانتی به دفتر آواژنگ تو شیراز رفتم و به نحوه مناسب مشکل مادربورد رو حل کردند . من به شخصه رضایت دارم
سلام دوست عزیز ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تجربه خودتون را لطف میکنید در قالب ذکر شده در مطلب مورد نظر در سایت اصلی بگید تا بتونیم استفاده آماری و درست ازش بکنیم ؟
دوست عزیز شمام لطفاً زحمت بکشید و تجربه خودتون را در قالب ذکر شده در سایت اصلی در نظرات بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaaaaaaaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید یه سوال دارم
راستی مگه آواژنگ تعطیل نشده ؟؟
دیگه گارانتیش فایده ایی نداره شرکت از دور رقابت خارج شده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر ! کی همچین حرفی زده ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
PUMAOC (08-05-13)
آواژنگ بهترین گارانتی را داره . حتی در شهرهای دور افتاده و محروم کشور .
Shahryar (09-05-13)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seedni برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفاً تجربه خودتون را در قالب ذکر شده در سایت اصلی بنویسید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
با درود عرض ارادت دارم خدمت ادمین عزیز .من با گارانتی در کشور خیلی ارتباط نداشتم .ومعنی گارانتی یعنی طول عمر یک تضمین کارت وقطعه بمدت خاص .که متاسفانه همانقدری که گارانتی دارن کار میکنه پس از انقضای ان چند ماه بعد متلاشی میشه .وفاقد استفاده هست نه گارانتی قبول میکنه بدلیل تضمین معین. وبدلیل چینی بودن ویا منتاژ غلط فاقد تعمیر نگهداری هستند عموما .این نظر شخصی بنده بود .اینجا اگر قطعه ای گارانتی داره زمانش تا 3سال هم هست.چون از کالای فروخته شده اطمیان دارند .ببخشید انگلیس را عرض میکنم. سپایس
mehrdad_ab (13-05-13), Shahryar (11-05-13)
اتفاقا من خیلی خیلی راضی ام چون تا الان بالای 10 بار دسته بازی رو براشون اوردم اونا هم ی نوشو دادن واقعا دمشون گرم خدا زیادشون کنه
Shahryar (15-05-13)
دوست عزیز ، لطفاً تجربه خودتون را در قالب ذکر شده در سایت اصلی بنویسید تا بتونیم از نظر شما استفاده کنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط optimospram برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
mehrdad_ab (16-05-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks