اقا شهریار چرا پست که این همه زمان گذاشتم نوشته ام پاک کردید .
نکنه ؟! من این پست رو تو سایت اصلی میذارم واقعا درج میکنید یا نه ؟
اقا شهریار چرا پست که این همه زمان گذاشتم نوشته ام پاک کردید .
نکنه ؟! من این پست رو تو سایت اصلی میذارم واقعا درج میکنید یا نه ؟
|
بنده عرض کردم خدمتتون این ارسال ها پاک خواهد شد و دلیلش را هم خدمتتون گفتم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASER_JAB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم تجربه خودتون از گارانتی را به صورت قالبی که در لینک زیر ذکر شده در قسمت نظرات باید ارسال کنید و این مورد را چندین بار خدمتتون عرض کردم . شما در قالب یاد شده تجربه خودتون را ارسال کنید تا ما پابلیش کنیم :
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/14...-questionnaire
اصلاً مشکلی با منفی بودن نظرتون نسبت به گارانتی یا ... نداریم ، ما دقیقاً هدفمون همینه که هر تجربه ای هست نوشته بشه چه خوب چه بد تا بتونیم گارانتی ها را ارزیابی کنیم ولی باید در چارچوب خودش باشه تا بتونیم با روال منطقی بررسی های آماری روش بکنیم چیزی که در بررسی فروردین ماه این گارانتی هم دیدید ...
امیدوارم توضیحات من قانع کننده باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز چون این مطلب را دیدم خواستم نظرم را گفته باشم هر چند خیلی وقت هم هست که به انجمن سر نزدم .در مورد خدمات اواژ نگ یه مشکلی که بنده به نظرم رسید عنوان کنم نمایندگی های اواژ نگ تو هر شهری یه بخشی خودشون برای تعمییرات دارند که اکثرا من متوجه شدم خودشون تعمییرات را انجام می دن و متاسفانه اکثرا کسانی هستند که تجربه کافی را ندارند و اگه کسی به مشکلی بر بخوره مسایلی مثل ایراد ظاهری یا استفاده نا صحیح را عنوان می کنند . بنده یه مین بورد 880-usb3 را 5 بار فرستادم گارانتی که 80 هزار تومان هم بابت ارسال به تهران هزینه براش پرداخت شده و مطمین هستم که اصلا به تهران هم ارسال نشده ومین بورد الان هم بعد از 2 سال معیوب هست و جدیدا به یکی دیگه از نمایندگی ها تحویل دادیم.
سلام وریا جان ، خوبی عزیز ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کم پیدایی ...
آقا این مطلب را توی سایت اصلی ، توی قسمت مشخص شده که در پست اولم لینک دادیم در قالب مشخصش بگو ، این شکلی هیچ فایده ای نداره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
nima_hl (05-05-13)
خوبه عالی بهترین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pouryaketabi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفاً تجربه خودتونو توی سایت اصلی در مطلبی که در پست اول ذکر شده با قالب ذکر شده در مطلب بنویسید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
|
من چند بار گذاتشم ولی اونجا تایید نکریدید دیگه واقعا مشکوک میزنید
شما با چه اسمی کامنت گذاشتید ؟ و قالب ذکر شده در سایت را رعایت کردید ؟ بفرمایید اسم و یوزرتونو تا من پیگیری کنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASER_JAB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید به طور موازی نظرتون را برای من پی ام کنید به همراه اسم واقعیتون و شماره موبایلتون تا من شخصاً در سایت قرار بدم ، خوبه ؟
فقط توجه کنید قالب و پارامتر های ذکر شده در سایت اصلی را رعایت کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Cyberlife (01-07-13)
شرکت خیلی خوبیه ، من تاحالا چندتا قطعه داشتم که براحتی برام عوضش کرده. خدایش راضیم
Shahryar (05-05-13)
دوست عزیز ؛ میشه تجربیاتتون را در قالب ذکر شده در لینک زیر بیان کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eyar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/14...-questionnaire
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks