با سلام در زمان خدمت چون پادگان کلا مادربورد های گیگا داشت . چند بار برای گرانتی به دفتر آواژنگ تو شیراز رفتم و به نحوه مناسب مشکل مادربورد رو حل کردند . من به شخصه رضایت دارم
کاربر شهرسختافزار
با سلام در زمان خدمت چون پادگان کلا مادربورد های گیگا داشت . چند بار برای گرانتی به دفتر آواژنگ تو شیراز رفتم و به نحوه مناسب مشکل مادربورد رو حل کردند . من به شخصه رضایت دارم
|
|
कभी हार
سلام دوست عزیز ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تجربه خودتون را لطف میکنید در قالب ذکر شده در مطلب مورد نظر در سایت اصلی بگید تا بتونیم استفاده آماری و درست ازش بکنیم ؟
دوست عزیز شمام لطفاً زحمت بکشید و تجربه خودتون را در قالب ذکر شده در سایت اصلی در نظرات بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaaaaaaaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید یه سوال دارم
راستی مگه آواژنگ تعطیل نشده ؟؟
دیگه گارانتیش فایده ایی نداره شرکت از دور رقابت خارج شده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
خیر ! کی همچین حرفی زده ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
PUMAOC (08-05-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks