برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alitondar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز تجربه و ارزیابیتون را فقط از طریق قالب گفته شده در لینک مربوطه در وب سایت شهر سخت افزار بیان کنید .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
با سلام خدمت استاد ارجمند
پست شماره 6 را خواندم ،کاملا منطقی هست ولی باید بگم که اینجا ایرانه و خیلی ساده اصول تجاری نادیده گرفته میشن و اصولا مشتری مداری در حد یک جمله قشنگه(چون من خودم باهاش درگیرم) البته امیدوارم از دیدگاه بنده دلگیر نشوید
سلام من شاید بیش از 10 بار به آواژنگ مراجعه کرده باشم و بیشترین تعداد مراجعهات من خرابی مادربرد و در قدم بعدی گرافیک بوده و بهترین خاطرات رو از اواژنگ دارم هیچوقت ناراضی بر نگشتم یا قطعه معیوب را با آک تعویض کرده و یا به شکل درست تعمیر کردن فقط میتونم بگم بین تمامی شرکت های ( گارانتی ) اواژنگ بهترین است
سلام دوست عزیز ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Exclusive برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید این جور باشه که شما می فرمایید ولی بحث من اینه که تنها گریز از این جریان ، همین حرکاتی هست که انجام میشه تا به مرور زمان و آروم آروم تغییرات صورت بگیره ...
سلام به برادر بهنام عزیز ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز توی سایت پای همون مطلبی که ذکر شده نظرت را در قالبی که نوشتیم بنویس که بتونیم استفاده آماری کنیم ازش .
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کلاً زیاد به گارانتیهای ایران اعتقادی ندارم
سلام دوست عزیز ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yummy_boy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون را در انجمن های شهر سخت افزار تبریک میگم .
پست شماره 6 را مطالعه کنید لطفاً ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
واقعیت من از این شرکت راضی بودم چند بار واسم کار پیش اومده راه انداخته
Shahryar (24-04-13)
سلام ( بی اعتقاد شدن به گارانتی)من شاید 15 سال تو کاره کامپیوتر هستم و همش گیگا کار میکردم ولی دو بار فرستادم گارنتی یه بار خودم نرفتم و دوستم بعد که مادربورد رو اورد دیدم روسوکت پردازنده یه چیزی گذاشتن که ما نبینیم بعد که برداشتم دیدیم یه پایه جای سی پی رو رو کج کردن (جان ما گارنتی رو داشته باش)خلاصه تازگی ها رفتم تا حالا که خودم نرفته بودم دیدم یه جایی الکی تو یه ساختمون کثیف دارن تو مشهد یه پلاستیک زدن گیگابایت بعد رفتم دیدیم همجا یه مشتری داره دعوا میکنه با مسول که بابا من این دستگاه رو دو روزه گرفتم باید تعویض کنید نه تعمیر.....!!!!خلاصه من مادریورد رو دادم گفتم تعویض دارید گفت نه تعویض گفتم شما رو گارانتی نوشتید تعویض با دستگاه سالم ( حقه رو داشته باشید) همه فکر نو میکننخودش خندش گرفت بعد گفت نه تعویض در کار نیست به هیچ عنوانهمنجا گفتم دیگه عمرا دستگا با گارنتی بخرمبه نظر من باید اوازنگ مثلا بزنه 1 سال تعویض 2 سال گارنتی فنی حالا کمتر بیشتر خیلی مسخره هست که تعمیر میکنن!!!!!!!!!!!!!!! خلاصه مطلب اصلا جالب نبود تو ذهن من شرکت بهتری میومددر ضمن پشت 6 رو لینک کنید دوستان گم کردن!!!!!!!!
سلام من که تا حالا مشکلی نداشتم !!!!
Shahryar (24-04-13)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a.ch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YASER_JAB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aydad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عزیز ؛
ممنون از وقتی برای ارسال نظراتتون در شهر سخت افزار صرف میکنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفاً نظراتتون را در قالبی که در سایت ذکر شده ( تجربه کلی ، زمان و ... ) بیان کنید تا بشه از نظرات و تجربیاتتون استفاده کنیم .
در ضمن فراموش نکنید عضو بشید ، ایمیل و شماره موبایلتون را هم وارد کنید .
ممنون
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks