D J V A H I D (28-11-09), ViViD (27-11-09)
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی جان کجایی بابا ؟
من اومدم اولین چیزی که پرسیدم این بود که علی اومده یا نه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غرفه مودینگ جات خیلی خالی بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (28-11-09), ViViD (27-11-09)
دوستان واقها جاتون خالي بود
فوق العاده خوش گذشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 2 روز اول كامل نمايشگاه پيش بچه ها بودم
عالي بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مي تونستم تا شنبه مي موندم
به خاطر يه سري مشكلات مجبور شدم برگردم
نهان گشت آیین فرزانگان / پراگنده شد نام دیوانگان
هنر خوار شد، جادویی ارجمند / نهان راستی، آشکارا گزند
شده بر بدی دست دیوان دراز / ز نیکی نبودی سخن جز به راز ...
ندانست خود جز به بد آموختن / جز از کشتن و غارت و سوختن
حکیم فردوسی
behrouz8 (27-11-09), D J V A H I D (28-11-09), Labyrinth (28-11-09), Moein (29-11-09), ViViD (27-11-09)
امروز واقعاً از دیدن دوستان خیلی خوشحال شدم
خیلی خوش گذشت ایشالله باز هم بتونیم همدیگه رو ملاقات کنیم
به امید موفقیت همتون
Going To Change New HardWare Soon
D J V A H I D (28-11-09), Emperatour (29-11-09), ic3_drag0n (27-11-09), Labyrinth (28-11-09), Moein (29-11-09), N@VID (27-11-09), serpens13 (27-11-09), Shahryar (29-11-09), vandelin (30-11-09)
منم خیلی خوشحال شدم از دیدار با شما و بقیه ی اعضا که امروز حضور داشتنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشا اله که بازم فرصت پیش بیاد که با دوستان و کسانی که امروز غایب بودن دیدار داشته باشی.
از شما هم تشکر میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
behrouz8 (27-11-09), D J V A H I D (28-11-09), Emperatour (29-11-09), Labyrinth (28-11-09), Moein (29-11-09), serpens13 (27-11-09)
سلام
واقعا امروز روز به یاد موندنی بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام دوستان عزیز.
امروز از دیدنتون واقعا خوشحال شدم.
راستی اینا عکس فن کنترلر هست؟ برای کدوم غرفه هستند. چه برندی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezairan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
بله ! برای عدم انحراف تایپیک ، آدرس غرفه و آدرس شرکت برای شما بصورت پیام خصوصی ارسال شد !
behrouz8 (27-11-09), D J V A H I D (28-11-09)
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم .
واقعا روز خوبی بود و کلی خوش گذشت هر کی نیومد واقعا از دست داد و از تمام دوستانی که اومدن و دور هم بودیم به خاطر حظورشون تشکر میکنم ، امیدوارم باز هم همشونو ببینم و همینقدر دور هم خوش بگذرونیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Extreme در تاریخ 27-11-09 انجام شده است
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
Curtis (28-11-09), Emperatour (29-11-09), ic3_drag0n (28-11-09), Moein (29-11-09), serpens13 (27-11-09), Shahryar (29-11-09)
سلام
از اونجا که خیلی از دوستان از قرار دادن عکسها در فروم راضی نبودند، تاپیک ویرایش شد.
لطفا تا اطلاع بعدی از قرار دادن عکس کاربران در فروم خودداری کنید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود تیم به زودی عکس دسته جمعی رو با هماهنگی دوستان در همین تاپیک قرار خواهد داد.
( در صورت نیاز میتونید عکس دوستتون رو به صورت پیغام خصوصی براشون بفرستید )
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil (29-11-09), Emperatour (29-11-09), Game (29-11-09), Labyrinth (28-11-09), Moein (29-11-09), Shahryar (29-11-09), vandelin (30-11-09), Xtreme (29-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks