برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
وحید جان ساعت کار نمایشگاه 10 صبح تا 5 بعد از ظهر است
سلام :
راستی دوستانی که امروز تشریف بردند ، ترافیک چه طور بود ؟
پرسیدم که اگر ترافیک چمران قفل نیست با ماشین بیام وگرنه باید دست به دامن ناوگان عمومی بشیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
وحید جان ساعت کار نمایشگاه 10 صبح تا 5 بعد از ظهر است
D J V A H I D (24-11-09)
وحيد جان بنده تو پست شماره 32 كه خودم رو معرفي كردم :
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php...5&postcount=32
آخرین ویرایش توسط murizaki_2000 در تاریخ 24-11-09 انجام شده است
D J V A H I D (24-11-09)
سلام ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم که مراسم به خوبی و خوشی برگذار بشه و هیچ سوء تفاهمی نیز پیش نیاد !!!
من صمیمانه مشتاق دیدار همه دوستان هستم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
murizaki_2000 (24-11-09)
سلام هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برا 5 شنبه بلیط دارم! به شدت به آدرس نمایشگاه محتاجم اگه با کروکی باشه که چه بهتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چه سریعتر بهتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کروکی میخوای چیکار برادر ؟ اونجا به هر کی بگی آدرسو بهت میده ... فکر میکنم طرف چمران باشه !!! درست میگم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (25-11-09)
|
با سلام.
انشا الله اگه مشکلی پیش نیاد روی گل دوستان را میبینیم.
با تشکر
بهروز
آخرین ویرایش توسط behrouz8 در تاریخ 24-11-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی کمه ها ... چرا اینقدر زود تموم میشه ؟! مطمئنید ؟! باید قاعدتا تا 8 باشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا دو روز اخر زمان رو زیاد میکنن.
جای ما هم خالی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما که پیر شدیم رفت اساتید فن و جونا هر چی می تونن از این نمایشگاه استفاده کنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (24-11-09), Labyrinth (24-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks