خواهش میکنم امیر جان ، بله عزیز همیناست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت ها هم حداقل 2 تا اگه دوست داشتید میتونید بیش از دو کارتم قرار بدید .
والا نیما جان روی قیمت گذاری آواژنگ من کاره ای نیستم که بخوابم از سیاست های قیمت گذاریشون دفاع کنم یا انتقاد کنم . چیزی که دست ما بوده طراحی پلن های Promotion بود که ما سعی کردیم طیف وسیعی از کاربران را پوشش بدیم از مدیر گرفته تا اورکلاکر و پاور یوزر و از طرف دیگه تخفیف مناسبی بگیریم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره یک قیمتی آواژنگ مشخص کرده ، حالا این قیمت یا نسبت به رقباش مناسبه به نظر کاربر ما یا نیست ، حالا با این قیمت ، آواژنگ را راضی کردیم که تخفیف بده به بچه ها ما ، اونم برای اینکه بخواد تخفیف بده طبعییه که یکسری پوینت هایی باید بگیره که توی طرح ذکر شده و یه سریشم طرحه آزاده .
تخفیف استثنایی % تخفیف هست . 50% یا 40% تخفیف ، تخفیف کمی نیست ، حالا جدایی از قیمت کالا که عرض کردم دست بنده نیست . ما روی چیزی که هست میتونیم بگیم تخفیف دیگه ...
منت و ... ای هم در کار نیست چون کسی به کسی لطف نمیکنه به نظرم توی این طرح .
خواهش میکنم دوست عزیز ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط smrbh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالا توضیحاتی مربوط به قیمت را عرض کردم خدمتتون ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks