حسام جان تا اینجا که لیست های شما رو دیدم . معلوم هست با دقت اقدام به پیشنهاد میکنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسام جان تا اینجا که لیست های شما رو دیدم . معلوم هست با دقت اقدام به پیشنهاد میکنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (14-03-14), Hessam II (14-03-14), javad_90b (14-03-14), SajjadKhati (14-03-14), Shahryar (14-03-14)
|
|
خواهش می کنــــم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسی و قرار دادن سیستم و توضیحات و ... بیش از 1 ماه زمان برد! مشکلات بسیار زیادی گریبان گیر بود که بخش عظیمی از این مشکلات رو به کمک آقا شهریار برطرف کردیم.
یکی از این مشکلات بزرگ، بحث موجودی و قیمت قطعات هست که هر روز با دیروز متفاوته!!! کار رو خیلی سخت کرده!
برای برطرف کردن مشکلات بعدیش، شبانه روز وقت گذاشته شده. باز هم به نظر خودم عاری از عیب و ایراد نیست. لذا به همین خاطر گفتم در اینجا از دوستان اگر عیب و ایراد و اشکالی برخورد کردن، حتماً اعلام کنن.
به هر حال منتقدین زوایای پنهان کار رو می بینن که احتمال داره خود ما نبینیم یا برامون به چشم نیاد.
از هیچ تلاشی برای بهتر شدن لیست، دریغ نکردیم و نخواهیم کرد.
بخصوص در امر توضیحات همچنان جا واسه کار و ارائه ی حرفه ای تر داره و همچنان کمی با اون شرایط ایده آلی که مد نظر خودم هست، فاصله داره.
انشالله به مرور بهتر و بهتر خواهد شد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks