سلام ( بی اعتقاد شدن به گارانتی)من شاید 15 سال تو کاره کامپیوتر هستم و همش گیگا کار میکردم ولی دو بار فرستادم گارنتی یه بار خودم نرفتم و دوستم بعد که مادربورد رو اورد دیدم روسوکت پردازنده یه چیزی گذاشتن که ما نبینیم بعد که برداشتم دیدیم یه پایه جای سی پی رو رو کج کردن (جان ما گارنتی رو داشته باش)خلاصه تازگی ها رفتم تا حالا که خودم نرفته بودم دیدم یه جایی الکی تو یه ساختمون کثیف دارن تو مشهد یه پلاستیک زدن گیگابایت بعد رفتم دیدیم همجا یه مشتری داره دعوا میکنه با مسول که بابا من این دستگاه رو دو روزه گرفتم باید تعویض کنید نه تعمیر.....!!!!خلاصه من مادریورد رو دادم گفتم تعویض دارید گفت نه تعویض گفتم شما رو گارانتی نوشتید تعویض با دستگاه سالم ( حقه رو داشته باشید) همه فکر نو میکننخودش خندش گرفت بعد گفت نه تعویض در کار نیست به هیچ عنوانهمنجا گفتم دیگه عمرا دستگا با گارنتی بخرمبه نظر من باید اوازنگ مثلا بزنه 1 سال تعویض 2 سال گارنتی فنی حالا کمتر بیشتر خیلی مسخره هست که تعمیر میکنن!!!!!!!!!!!!!!! خلاصه مطلب اصلا جالب نبود تو ذهن من شرکت بهتری میومددر ضمن پشت 6 رو لینک کنید دوستان گم کردن!!!!!!!!
Bookmarks