پشنهاد شما چیه تا 15 میل چه کیسی مد نظرته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پشنهاد شما چیه تا 15 میل چه کیسی مد نظرته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (14-05-24)
|
با اجازه سجاد خان عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امیرعلی77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که استاد فرمودند کیس 15-20 تومانی مناسب ادیت ویدیو نیست برای عکس هم در حد مبتدی هست نه حرفه ای.
دوست عزیز این سه قطعه دوربر 11-12 تومن هست. اگر کیس ت بد نباشه پاور و اس اس دی رو هم با 2.5 فکر کنم بتونی جمع کنی. من چون خودم میخواستم یک کیس ارزون جمع کنم کلی تحقیق کردم درباره این کیس (قسمت نشد بخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ).
گرافیک مجتمع سی پی یو هم UHD 730 هست.یعنی 4K رو میتونه پخش کنه ولی ادیت ویدیو مطمئن نیستم. اگر سی پی یو رو با جعبه بخری فنش جوابگو هست ولی اگر تری بخری باید یک کولر هم براش بگیری که یک چیزی بین 500-1000 تومان هم هزینه کولر میشه. پاور هم فکر کنم 400 جوابگو باشه. توان مصرفیش دور بر 250 وات هست.
CPU: i3 12100 = 5400
RAM: 16GB DDR4 - 3200MHz = 1600
MB: PRIME H610M-C/PS D4 = 4350
PSU:
SSD:
SajjadKhati (15-05-24)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردش ، اصلا به درد این نرم افزارها نمیخوره .
نه میزان اسلاتش و نه سیستم خنک کنندگی vrm برای پشتیبانی از پردازنده های پر مصرف تر و همچنین پشتیبانی کامل از گرافیک .
این نوع کاربر نباید به مادربرد پایین تر از 7 یا 8 تومن فکر کنه (پیشنهادم مادربرد 10 تا 12 تومن هست) .
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
aramrahgozar (14-05-24), Speed Racer (15-05-24)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks