Wii که خداست همه ی کنسول ها رو میزاره تو جیبش با اون اکسسوریز ها!!
Wii که خداست همه ی کنسول ها رو میزاره تو جیبش با اون اکسسوریز ها!!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
|
wii یه جوریه خیلی حال میخواد آدم باهاش بازی کنه!! و واقعا برای گیمر های سن بالا (بالای 15) خیلی ضایع است برن Wii بازی کنن چون بازی حرفه ای خفن نداره همه ی بازی هاش سرگرم کننده است و اکثر کسایی که wii بازی میکنن کم سن و سالند
من نظرم تو کنسول با X360 هست ولی بیشتر PC رو ترجیح میدم مهم ترین دلیلشم اومدن starcraft2 و diablo3
:My Nickname®ângê®
همکار سابق انجمن
من نظرم رو PS3 هست ولی رأی ندادم !
عضو VIP شهرسختافزار
دمت گرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن نظرم رو PS3 هست ولی رأی ندادم !
بالاخره يكي هم پيدا شد نظر ما رو داشته باشه بابا مايكرسافت رو چه به كنسولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي راي بده زشته!!
کاربر شهرسختافزار
اصلا نظرسنجی جالبی نیست! چرا کنسولهای دستی رو با کنسولهای خونگی قاطی میکنید؟!! اصلا چجوری میشه اینا رو با هم مقایسه کرد؟!
به هر حال من PC رو انتخابیدم... دلیلم هم اینه که دوست داشتم!!
من خودم با کنسول واسه بازی بیشتر حال میکنم ولی تو پی سی قدرت عمل بیشتری داری و بازیهی استرتژ رو هم به قدرت پی سی اضافه کنی و بازی های انلاین مجانی که تو سرورهای هک شده میشه بازی کرد بازم از مزایای پی سی بگم؟
این تاپیک هدف البته مقایسه نیست و اینه که بیایم بگیم کدوم کنسول رو می پسندیم! با دلیل! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب میلاد جان من هم که دلیل آوردم!! گفتم دوست دارم!! دلیل از این بهتر؟! مگه نه اینکه مهمترین جنبه ی بازی کردن، جنبه ی فانشه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PC همون چیزیه که من دوسش دارم و خوب انتخابش هم میکنم!! البته من PSP هم دارم و خیلی هم دوسش میدارم! ولی PC یچیز دیگه اس!
من کلا گفتم محمد جان!
یعنی مهم نیست چه اسم هایی توی نظرسنجی هست و هر کنسول چه بازی ای داره! مهم اینه که کی با کدوم کنسول حال میکنه!!
Musketeer™ Pro (09-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks