تاپیک برای دارندگان 360 یا کسانی مثل من که می خوان به زودی بخرن. قیمت، بازی ها ، مشکلات، اخبار و ...
تاپیک برای دارندگان 360 یا کسانی مثل من که می خوان به زودی بخرن. قیمت، بازی ها ، مشکلات، اخبار و ...
|
|
سلام،
من تا مدتی پیش در خارج از کشور PS3 داشتم ولی وقتی اومدم ایران فروختم حالا می خوام 360 بگیرم. هر کس هرچی راجع به 360 می خواد بگه بسم اله... من شروع می کنم..
قیمت 360 خیییییییییییلی رفته بالا. کم ترین جا 540 می دن با بورد فالکون.
هر کس از هرجا قیمت داره بده...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdibassam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روش تشخیص بورد فالکون چطوری؟ یعنی چه جوری می شه فهمید بورد xbxo360 فالکونه؟
من شک دارم دیگه بیاد پایی ن الان 2 ماه از عید گذشته به خاطر تحریم همه چیز گرون شده حتی ماشینها هر کدوم 2 تومن حد اقل رفته روشون چه برسه به این خرده ریزا!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
ایکس باکس جدیدا برد فالکون دارن...........
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره عزیز جان به خاطر مشکلات سه چراغ فکر کنم روی بورد یه کاری کردن (اضافه کردن هیتسنیگ و ...) cpu هم 65 نانو کردن
|
|
بله به هر حال ورژن جدیده ایکس باکسه دیگه......
باید منتظر 2009 شیم که ایکس باکس جدید و PS4 میان!
به نظر من از 2009 دیر تر میاند...
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
PS4 که 2010 میاد حالا ایکس باکس رو. نمیدونم اونم شاید دیر بیاد چون 2009 که زوده......
اینم خبر جدید از سوی مایکروسافت :طبق خبر های شنیده شده مایکروسافت به علت مشکلات سه چراغ که توی کنسول ها xbox360 باعث از کار افتادن کنسول می شد گرافیک این کنسول رو بصورت 65 نانو طراحی و به بازار فرستاد.با این اصلاح ساختار و طراحی 65 نانو گرافیک این کنسول و 65 نانو کردن cpu به نظر میاد دیگه مشکلات داغ کردن و حرارتی این کنسول(سه چراغ )برطرف شده.البته این سری با نام gasper معرفی شده و در تایوان خط تولید داره.
برا کسایی که می خوان xbox 360 بخرن خبر خوبیه.
اینم متن خبر.
www.techspot.com
Looking to further reduce the chances of overheating while bringing down production costs as well, Microsoft reportedly plans to release a new version its Xbox 360 video game system code-named Jasper in August. The new design will feature a shrunken 65nm ATI graphics core to go along with IBM’s 65nm Xenon CPU that was introduced with the Falcon refresh.
The new design is said to require less power, have a more simplified cooling system, and most importantly produce less noise. Reports point at Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, Advanced Semiconductor Engineering, and Nanya as being signed on the project. TSMC will produce the 65nm chips, ASE will package and test them, and Nanya will supply the flip-chip packaging substrates. Next up in the 360’s chip process evolution is “Valhalla,” which will reportedly combine the CPU and GPU into a new super-efficient chip for fall of 2009.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (09-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks