یه سوال ایکس باکس وان بهتره یاپی اس 4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال ایکس باکس وان بهتره یاپی اس 4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
meysam
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meysam99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معلومه ps4.
اولا بازی های خیلی بهتری براش منتشر میشه. مثل the last of us و Destiny و...
دوما ps4 چیزی حدود 100 دلار ارزون تر هست.
سوما بازی های ps4 رو خیلی راحت تر می شه بازی کرد. بازی های Xbox one رو باید بری اینترنتی تایید کنی بعدشم فقط خودت میتونی بازی کنی نه کس دیگه ای.
چهارما هیچوقت تکنولوژی ژاپن رو با مایکروسافت مقایسه نکن....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و...
*MoJtAbA* (22-07-14), M3RS4D 50062 (25-11-14), mehrdad_ab (04-09-14)
داداش همین مونده بود بگی ژاپن رو با امریکا مقایسه نکن که گفتی
ههههههههههههههههههههههههه ههبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب یک کنسول کاملا بستگی به سلیقه شخص ِ خرید کننده داره. تمامی دلایلی که جاسم جان آوردند رو قبول دارم. اول اینکه سخت افزار Playstation 4 قوی تر از Xbox One هست. دوما انحصاری هایی که PS4 داره به نظر من خیلی بهتر از Xbox One هستند. همین The Order 1886 میرزه به کل بازی
های X1 . دیگه بماند The Last Of Us و Uncharted و Infamous Second Son و ...
سوم اینکه بعضی از سیاست هایی که مایکروسافت برای کنسولش در نظر گرفته در مقابل شرکت رقیب اصلا خوب نیستند. نمونه همینی که در پست بالا آقا جاسم گفت.
نکته چهارم درباره گیم پد های دو کنسول هست. از کسانی که این دو کنسول رو دارند شنیدم که میگن Dualshock 4 از گیم پد X1 بهتر هست. میگن که طراحیش نسبت به نسل قبل بهتر هست و خیلی راحت و بدون اذیت در دست قرار میگیره.
باز هم اگه خواستید که دو کنسول رو دقیق تر بررسی کینم اعلام کنید ، الان شبه حوصله تایپ ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( من این وسط یه پیام بازرگانی بیام : بر فرض اینکه قصد خرید یکی از دو کنسول رو دارید ، واقعا میتونید برای هر بازی بالای 150 هزار تومن هزینه کنید ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
جاسم جان از وقتی که مایکروسافت کینکت اجباری رو برداشت ، قیمت هر دو کنسول یکی شد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JiMmY.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 23-07-14 انجام شده است
AMD>INTEL (23-07-14), aryaiee (23-07-14), JiMmY.j (23-07-14), M3RS4D 50062 (25-11-14)
حاجی گیم پد که خودتم خوب میدونی مال ایکس باکس بهتره از نظر سخت افزار هم اره رو کاغذ ps4 بهتره ولی تو ویدیو های مقایسه ما یه چیز دیگه دیدیم از قدیمم گفتن گوشو ول کن چشماتو باز کن
و در اخر هم بت بگم داااش که وقتی یکی بت میگه کنسول چی داری عشقه بگی ایکس باکس نه پلی استیشن که ادمو یاد ps1 میندازه
عزت زیاد
AMD>INTEL (25-11-14), M3RS4D 50062 (25-11-14)
تعصب اصلا ابدا چیز خوبی نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محمد گیمر GTX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (25-11-14)
|
مرسی مجتبی جان بابت تحلیل زیبای که کردی.
ولی یادمه چند وقت پیش جایی خوندم که گرافیک و قدرت پردازش Xbox one بهتر هست. ولی دقیق یادم نیست.
شاید دارم اشتباه می کنم.
*MoJtAbA* (23-07-14), M3RS4D 50062 (25-11-14)
این مطلب رو یه نگاهی کنید. همه چی رو گفته.
Xbox One vs. PS4: How the final hardware specs compare | ExtremeTech
اگه بتونید فیلم صفحه دوم رو هم ببینیید که فوق العاده است.
درسته من قیمت با کینکت رو گفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (23-07-14)
در کل میشه گفت پی اس 4
DX400
*MoJtAbA* (23-07-14)
ماشالله همه شما دوستان توی بحث سخت افزار استاد هستید ، با یه نگاه به این عکس راحت میشه فهمید سخت افزار کدوم کنسول قوی تر هستش. البته این رو هم اضافه کنم که از وقتی کینکت اجباری برداشته شد ، 10 درصد از GPU کنسول X1 آزاد شد و حالا میتونه بازی ها رو با کیفیتی بهتر از قبل اجرا کنه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (23-07-14), aryaiee (23-07-14), JiMmY.j (23-07-14), M3RS4D 50062 (25-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks