بله من فن خریدم ولی حواسم نبود روشنش کنم و بعد از 3 ساعت بازی دیگه لگ می کرد ولی فن رو که روشن کردم کنسول بعد از 8ساعت تازه داغ شده بود!!!!
|
|
بله من فن خریدم ولی حواسم نبود روشنش کنم و بعد از 3 ساعت بازی دیگه لگ می کرد ولی فن رو که روشن کردم کنسول بعد از 8ساعت تازه داغ شده بود!!!!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
اینتر کولر خریدی؟یا از فن پی سی استفاده کردی؟
اینتر کولر به پشت خودش وصل میشه....
من پشت کنسول دوتا فن پی سی با پیچ ومهره وصل کردم برق فن هم از پاور گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فکر کنم فن پی سی خیلی کنسول رو سردتر کنه؟قیمت اینتر کولر توی بازار چنده؟
اینتر کولر که خیلی بهتره اولا 3 تا فنه دوما مال خود ماکروسافته سوما دیگه این همه دردستر نداره قیمتشو دقیقا نمیدونم فکر کنم 20-40 باشه
|
|
چون فن پی سی قوی از اون اسفاده کردم؟وقتی بازی می کنم کنسول سرد سرد هستش؟البته یک جای خوندم که اگه فن های خود کنسول رو 12 ولت کنید خیلی عالی.
یعنی چی چطور میشه 12 ولت کرد؟
کاره سختی نیست .باید کنسول باز بشه تا اینکار رو کرد؟البته می تونی از ادپتور 12 ولت استفاده کنی .فکر کنم فن های خود کنسول 5 ولت کار می کنه.من چون فن پی سی پشتش گذاشتم دیگه حوصله باز کردن کنسول رو ندارم و گرنه اینکار رو می کردم.شاید یک وقتی اینکار رو بکنم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks