خوبه بدونی من خیلی وقته PS3 دارم و تا حالا هنوز 10 ساعت ازش استفاده نکردم! تنها چیزی که باعث میشه من دوباره سمت PS3 برم MGS 4 هست...

2. کمتر بودن قیمت PS3 از XBOX360 در ایران .... و 10 برابر بودن قیمت بازیهاش در ایران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

7. از همه مهم تر ::::::: 3 چراغ هم نمیشه... اگه Xbox شما از پردازنده های 65 نانومتری ( Codename: Falcon ) استفاده کنه امکان سه چراغ شدن کم میشه. تازه سه چراغ شدن یا همون Red Ring of Death یکی از شیرینی های Xbox 360 بوده و هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خب چیزی نیست که قابل درست شدن توسط خودمون نباشه حداقل در اکثر مواقع...

8.تازه سرویس playstation HOME هم اواخر 2008 میاد که XBOXlive رو میزاره تو جیبش .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی امکانش هست که brick بشه که دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید