سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsas1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید اولین سوالی که توی ذهن یه خریدار کنسول ps4 ایجاد بشه این هست که چه Regionـی بگیرم و تفاوت بین Regionـها چیست؟
پاسخ = > اول از همه بهتره شما دوست عزیز رو با معنای کلمه ی Region آشنا کنم کلمه ی Region بمعنا منطقه و ناحیه میباشد شرکت سونی کنسول خود رو یعنی ps4 رو توی 3 Region مختلف عرضه کرد که باید صراحتا بهتون اطلاع بدم طبق ادعای شرکت سونی هیچ تفاوتی در 3 ریجن مختلف در سخت افزار کنسول وجود نداره !
در مبحث بازیهای آنلاین باید خدمتتون عرض کنم که شما هر دستگاهی رو باهر ریجنی تهیه کنید امکان بازی کردن انلاین رو از دست نخواهید داد و از شما نخواهد گرفت و شما تنها با داشتن اکانت پلاس سونی میتونید بازی رو اجرا و از بازی لذت ببرید .
اما چیزی که باید بهش توجه کنید این هست که ===> برای تهیه و خرید دوباره ی اکانت باید دقت لازم رو داشته باشید که اکانت مورد نظرتون با ریجن دستگاه شما همخوانی داشته باشد.
و کمپانی سونی هم صراحتا اعلام کرده است که بازی های این کنسول یعنی ps4 در تمام ریجن ها قابل استفاده است و اصولا" Region free میباشد
یکی دیگر از امکانات این کنسول اجرای فیلم بلوری میباشد و باید در هنگام خرید دقت لازم رو بکار ببرید زیرا که این دیسک ها دارای Region Lock میباشد .
ریجن ها => 3 ریجن در حال حاضر به بازار عرضه شده است ، ریجن 1 این کنسول برای ایلات متحده ریجن 2 برای ژاپن و اروپا و ریجن 3 هم برای جنوب شرقی اسیا و هنگ کنگ میباشد.
ولی من پیشنهاد میدم ریجن 1 رو تهیه کنید چون طبق اعلام شرکت سونی ریجن 1 کمترین خرابی را در بین هر 3 ریجن دارد و بلولایت میباشد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks