SSA Super V.I.P
سلام عزیزان .
در این تاپیک یاد میگیرید که چگونه تم های flash0 رو روی دستگاه بریزید و استفاده کنید .
در ابتدا شدیدا پیشنهاد میشه که یک backup از flash0 تهیه کنید .
برای backup گرفتن از flash0 ، ابتدا PSP رو به طور کامل خاموش کنید .
دکمه ی R رو نگه داشته و دستگاه رو روشن کنید تا به منوی Recovery وارد بشید .
به قسمت Advanced برید و Toggle USB (Flash0) رو فعال کنید .
درون flash0 شما 5 عدد فولدر میبینید ( اگر 5 عدد قولدر نمیبینید ، از قسمت Folder Options گزینه ی Show Hidden Files رو فعال و گزینه ی Hide Protected Operating System Files رو غیر فعال کنید ) . این پنج فولدر رو به محلی مناسب و امن روی هارد دیسک خود کپی کنید .
فایل تم مورد نظر رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنید .
تمامی محتویات تم رو به درون flash0 کپی کنید .
نکته ی مهم :
اگر در حین کپی کردن فایلهای تم ، با پیغام خطا مواجه شدید ، سریعا پوشه ی dic را از شاخه ی اصلی flash0 پاک کنید ، و بعد دوباره فایلهای تم رو کپی کنید . اگر فایلها ناقش کپی شد و شما Exit رو زدید ، ممکنه دستگاهتون Brick شده باشه .
بعد از کپی کردن فایلهای تم مورد نظر ، Exit رو انتخاب کنید و از تم مورد نظر لذت ببرید .
برای دانلود تم هم میتونید به سایتهایی مثل http://www.consolespot.net مراجعه کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
همکار سابق انجمن
من هم یک آموزش مختصر بگذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا تم مورد نظر رو دانلود کنید
عموما در قایل های تم یک پوشه VSH و یک پوشه FONT هست
فایل های VSH و FONT رو در پوشه اصلی Flash0 کپی کنید .
بعد از این عملیات یک سوال میپرس که قصد ادغام فایل ها رو دارین
YesToAll رو بزنید سپس خارج شوید حالا تم نصب شده است
نحوه رسیدن به Flash0 :
کابل USU رو وصل کنید
دکمه خاموش PSP رو بالا نگه دارید تا PSP کاملأ خاموش شود (معمولا 3-4 ثانیه طول میکشد )
حالا دکمه R رو نگه داشته و PSP را روشن کنید .
حالا وار منوی سیاه رنگ با نوشته های قرمز شده اید .
با دکمه پایین روی Advanced برسید و X رو بزنید
حالا از صفحه ای که باز شد
Toggle USB (Flash0
رو بزنید
حالا به Flash 0 رسیدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته : قبل از نصب تم Flash حتما از Flash 0 یک BackUp تهیه کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیهان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دسوتان من دکمه ی R رو نگه میدارم و پی اس پی رو روشن میکنم ولی اتفاقی که شما گفتین نمی افته!!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
همکار سابق انجمن
PSP رو کامل خاموش نکردی حتما"
مبارک باشه PSP
برای خاموش کامل کردن دکمه خاموش رو چند ثانیه بالا نگه دار (انقدر نگه دار تا صفحه سیاه بشه و PSP خاموش بشه )
ممکنه PSP ت کپی خور نباشه
فرمور PSP ت چیه ؟ از اون راه که اینجا گفتم بخون بگو
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 16-06-08 انجام شده است
Quick (16-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks