سلام .psp من versione 5.00 m33-4 قبلا 3.8 بود قبلا tekken 6 اجرا مکرد ولی فقط کامپیوتر بازی میکنه gran turismoro هم که میرفتی توش دستگاه خاموش می کرد ولی حالا gran turismo اجرا میشه ولی tekken6 اجرا نمیشه تنظیمات خاصی داره؟
کاربر شهرسختافزار
سلام .psp من versione 5.00 m33-4 قبلا 3.8 بود قبلا tekken 6 اجرا مکرد ولی فقط کامپیوتر بازی میکنه gran turismoro هم که میرفتی توش دستگاه خاموش می کرد ولی حالا gran turismo اجرا میشه ولی tekken6 اجرا نمیشه تنظیمات خاصی داره؟
|
|
همکار سابق انجمن
Takken رو که اجرا می کنید Eror خاصی داره ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام من یک psp دارم که مثل آدم کار میکرد ولی یکهو دیگه بازی رو اجرا نمیکنه میزنه:
the game could not be started
(80020321)
اگه می شه لطفا اشکالشو بگید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان عزیز من پی اس پی ام را دارم ورژن میکنم ولی متاسفانه موقعی که قرار chickan ها سیاه و سفید شه پی اس پی خاموش میکنه ایرادش چی هرکی میتونه لطفا سریع من را راهنمایی کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks