همانطور که می دانید پس از شایعات مختلف در خصوص اجرا شدن عنوان Call Of Duty:Ghosts بر روی Xbox One با رزولیشن ۷۲۰p امشب اینفینیتی وارد رسما تایید کرد که این عنوان با همین مقدار رزولیشن بر روی این کنسول اجرا خواهد شد.اما طرفداران که بسیار از این اتفاق ناراضی بوند به سوی مایکروسافت حمله کردند و خواستار جوابی از آنها شدند و در حساب های شخصی خود و این کمپانی این صحبت هارا بیان کرده اند:
کاملا شما به ما بی حرمتی کرده اید!شایعات گویا هستند که X1 نمیتوانند Call Of Duty:Ghosts را بارزولیشن ۱۰۸۰p اجرا کند.آیا این کنسول ارزش پانصد دلار را دارد؟نظر شما چیست؟آیا شما هنوز نیز با این اتفاقات این کنسول را خریداری می کنید؟
همگی پیش خرید عناوین Battlefield4 و Call Of Duty:Ghosts را کنسل کنید.اینها به روشنی روز در حال دروغ به طرفداران بوند.Xbox One یک تکه…می باشد.
بنابراین Call Of Duty:Ghosts با رزولیشن ۷۲۰p بر روی X1 اجرا خواهد شد.زمانش رسیده که پیش خریدم را کنسل کنم
اگر من جای دیگران بودم تا بدین لحظه پیش خرید خود را کنسل میکردم.خدا را شکر که این کنسول را پیش خرید نکردم که انرژی خودم را صرف کنسل کردنش کنم.
در حال حاضر من پیش خرید x1 را کنسل کردم و به جای ps4 را سفارش دادم.

Bookmarks