سلام قصد خرید xbox 1 s دارم هیچ اطلاعاتی در مورد این کنسول ندارم راهنمایی میخوام !
آیا این کنسول هک شده ؟و هک شدنش به چه صورته لطفا توضیح بدید؟
قیمت بازی های اصلی این کنسول چقدره؟
آیا این کنسول دیسک بلوری فیلم رو میشه باهاش تماشا کرد؟
و اگر از اکانت هک شده روی کنسول استفاده کنیم و به اینترنت وصل بشیم چه اتفاقی برای دستگاه میوفته؟
کلا چون ارزونترین روش بازی کردن هست سراغ این کنسول میرم چون واقعا یک سیستم پی سی خیلی گرون میشه
عزیز ببخشید اگه دیرجواب میدم امیدوارم این پست رو ببینی. پیشنهاد نمی کنم Xbox بگیری. PS4 به نظر یکم گرون تر باشه اما بازی های بیشتری در اختیارتون هست. اگه بازی های Xbox One رو ترجیح میدی اکثرشون روی PC هستن (از جمله نسخه بعدی Halo و Gears of War). حتی اگه گرون تر در بیاد در دراز مدت به صرفه تره و گزینه های بیشتری در اختیارتون هست .در نظر داشته باشید که حتی با کارت 1050 دو گیگ با یک پردازنده قدیمی و شاید رم 4 گیگ میشه نرخ فریم بالاتری داشت.

در مورد شرایط کنسول های این نسل اطلاعات دقیق ندارم اما فکر کنم کنسول های هک شده حداقل چند ماه با آخرین نسخه کنسول های هک نشده فاصله دارن و برای انجام هر کدوم از بازی های جدید به صورت هک شده باید بعد از عرضه صبر کرد. فکر کنم دیسک بلوری داشته باشن. برای استفاده از بخش آنلاین بازی ها باید فکر کنم پول اشتراک ماهانه بدید (جدا از داشتن بازی) البته هر ماه چند بازی مجانی نسبتا قدیمی هم بخاطرشون بهتون با اشتراک هدیه داده میشه. به احتمال نسخه های هک شده دسترسی آنلاینشون مسدود شده و میشه.