سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen7077 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نظر بنده رو میخواین الان نه PS3 بخرید و نه PS4 چون قیمت PS4 خیلی بالا هست (فکر کنم 2 میلیون و 500 و موقعی که این کنسول ایران بیاد قیمتش خیلی پایین تر میشه حدودا 1 میلیون 500 حالا یا بیشتر از این قیمتی که من گفتم یا کمتر )
چون الان کنسول پلی استیشن 4 اومده همه شرکت هایی که بازی میسازن تمرکزشون روی کنسول های نسل جدید هست و کمتر شرکتی ممکنه برای پلی اسیتشن 3 بازی بسازه و علاوه بر این ممکنه شما بخواید عنوان های اختصاصی این کنسول مثل The Last Of Us و Uncharted و ... رو بازی کنید اما وقتی پلی استیشن 4 بخرید میتونید همین بازی ها رو روی اون کنسول هم بازی کنید پس باز هم خرید این کنسول توصیه نمیشه.
اگه خیلی عجله برای داشتن کنسول نسل جدید دارید به همین قیمتی که من گفتم توی تهران هست میتونید بخرید و اگه میخواید پولتون توی جیبتون بمونه میتونید صبر کنید تا این کنسول هم توی ایران بیاد.
گفتم این نظر من بود ممکنه بقیه آقایون نظر دیگه ای داشته باشن که البته نظر اون ها هم محترمه.
موفق باشید.
Bookmarks