علی چه قدر تو پستات تکراری و الکیه سعی کن پست های درستو حسا بی بدی
عضو VIP شهرسختافزار
با توجه به اینکه از زمان عرضه 360 تا حالا انواع مختلفی از این کنسول توسط مایکروسافت عرضه شده و در هر سری سعی شده تا کیفیت این کنسول بالاتر برود و میزان خرابی کاهش پیدا کند بنابراین در این تاپیک قصد داریم به معرفی انواع تغییرات سخت افزاری در این کنسول و همچین تفاوت و طریقه شناسایی آنها بپردازیم.
به طور کلی تا این لحظه 3 مدل مادربرد مختلف برای x360 عرضه شده که به صورت زیر می باشد:
Launch MB : که همان مادربرد سری اولیه 360 می باشد. این مادربرد تا اواخر ماه های 3 و 4 سال 2007 تولید می شد ولی در حال حاضر دیگر در اروپا و امریکا تولید نمی شود. این MB کمترین کیفیت را نسبت به بقیه دارا می باشد و تقریبا اکثر 360 هایی که دچار 3 چراغ قرمز شده اند از این مدل بوده اند. البته بالای 80% 360 های تولید شده دارای این MB هستند.
Zephyr MB : این مادربرد که با کد نیم Zephyr شناخته می شود اولین بار در مدل Elite به نمایش در آمد و تفاوت بارز آن نیز تفاوت در کیفیت و جایگاه خازن ها و همچنین اضافه شدن پورت HDMI هست. این مدل تا قبل از 2007 فقط برروی مدل های Elite وجود داشت ولی در سال 2007 مایکروسافت برروی Premium های خود نیز این مادربرد را قرار داد که البته premium هایی که از ماه 6/2007 به بعد (حدودا) تولید شدند دارای این مادربرد و پورت HDMI بودند. کیفیت این مدل به مراتب از مدل قبلی بهتر می باشد و آمار خرابی بسیار کمی از این مدل گزارش شده است.
Falcon MB : این مادربرد که جدیدترین مدل عرضه شده توسط مایکروسافت تا این لحظه می باشد دارای تفاوت های بارزی است. اولین تفاوت تغییر جزیی معماری مادربرد می باشد به طوری که تعداد خازن ها یا inductor ها کم و زیاد شده است نسبت به مدل های قبلی. ولی بارزترین تفاوت در این مدل CPU 65nm است که علاوه بر تولید گرمای کمتر مصرف برق کمتری نیز دارد. تا این لحظه آمار خرابی به طور رسمی از این مدل گزارش نشده است. این مدل از تاریخ 8/2007 به بعد تولید شده است.
توجه: تمامی مدل های Falcon و همچنین یسری از مدل های Zephyr دارای یک HeatSink اضافه می باشند. (در این رابطه در ادامه توضیح خواهیم داد.)
ویرایش جدید:
در حال حاضر تمامی کنسول هایی که در بازار تهران یا دبی موجود هستند و تاریخ ساخت آنها بعد از 11/2007 است بدون تردید همگی Falcon هستند، که شامل تمامی مدل های 360 می شود یعنی: Premium - Elite - Arcade - Halo Edition.
پس خواهشا انقدر سوال نکنید که آیا من از فلان جا بگیرم فالکون هست یا نه. شما هر مدل کنسولی بگیرید که تاریخ ساخت آن بعد از تاریخ ذکر شده باشد یعنی فالکون است.
کنسول هایی که تاریخ ساخت آنها 2008 است فقط فالکون هستند.
روش تشخیص مدل مادربرد 360 بدون باز کردن آن: (برای کسانی که قصد خرید 360 دارند)
(قبل از بررسی کنسول اولین کاری که باید انجام بدهید این است که به پشت کنسول نگاهی بیندازید تا ببینید پورت HDMI دارد یا خیر!!! اگر پورت HDMI نداشت یعنی مدل Launch هست و دیگر لازم نیست چیزی رو بررسی کنید!)
روش تشخیص Falcon:
اولین مرحله بررسی مدل 360 از روی خود جعبه بدون باز کردن در آن می باشد. در سمت چپ جعبه (در صورتی که سمت اصلی رو به شما باشد) یک برچسب سفید رنگ توسط کارخانه چسبانده شده است که حاوی کد های شناسایی کنسول و مکان ساخت می باشد.
مدل Falcon دارای مشخصات زیر می باشد:
Power Supply: 175W (این مشخصه به تنهایی می تواند تضمین کننده Falcon بودن کنسول باشد)
Lot #: 0730 یا بالاتر از این مقدار
TEAM: FDOU
همچنین تاریخ ساخت کنسول نیز که با فشار دادن روی جعبه در مکان قرار داده شده قابل مشاهده است باید بعد از 24/8/2007 باشد.
اگر چنین مشخصاتی وجود داشته باشد کنسول شما 100% مدل Falcon می باشد. ولی در صورت تفاوت در یسری از موارد بالا مثل LOT Num و TEAM بایستی موارد دیگری را نیز چک کرد:
کنسول های که در کنار آنها چاپ شده TEAM: CSON یا چنانچه برق آداپتور کنسول نوشته شده باشد 203W (یا هر دوی این موارد) ممکن است Falcon یا Zephyr باشند.
برای شناسایی دقیق در صورت برخورد با چنین وضعی، باید کنسول را از جعبه خارج کرده، آنرا برگردانید و به وسیله یک چراغ قوه پرنور به داخل کنسول از زیر نگاه بیندازید. (زیر جایی که درایو کنسول قرار دارد را نگاه کنید) اگر 3 تا inductor خوابیده مشاهده کنید در این صورت کنسول شما مدل Zephyr است ولی در صورتی که 2 تا inductor مشاهده کردید کنسول Falcon است. (در شکل بالا کاملا این موضوع مشخص می باشد.) همچنین در این مدل لوله مسی از روی heatsinkی که روی CPU قرار دارد حذف شده است. بنابراین چنانچه در هنگام مشاهده درون کنسول از زیر چنین لوله مسی را وسط heatsink سمت راستی مشاهده کنید یعنی اینکه مادربرد شما Falcon نیست.
تمامی این مدل ها همانطور که گفته شد دارای یک heatsink اضافه در پایین CPU می باشند.
درایو هایی که با این مادربرد عرضه شده است فقط شامل benQ و Hitachi 79FL/79FK است.
روش تشخیص Zephyr:
به مانند قبل ابتدا به سراغ جعبه بروید. در یسری از مدل ها روی برچسب نوشته شده است Zephyr که کاملا موضوع را مشخص می کند. در غیر این صورت به TEAM نگاه کنید در مقابل آن باید CSON نوشته شده باشد. برای شناسایی از روی خود کنسول نیز راحتترین و اولین کار مشاهده پورت HDMI در پشت کنسول می باشد.
تاریخ ساخت این مدل حدودا از 6/2006 می باشد تا این لحظه. البته premium های این مدل بعد از 6/2007 می باشند.
درایو هایی که با این مادربرد عرضه شده است فقط شامل benQ و Hitachi 78FK/79FL/79FK است.
روش تشخیص Zephyr به همراه HeatSink اضافه:
پس از تشخیص این موضوع که مادربرد کنسول شما Zephyr می باشد نوبت به شناسایی heatsink می رسد برای شناسایی heatsink اضافه بدون باز کردن در کنسول کافیست از زیر به درون کنسول نگاهی بیندازید به مانند قبل. heatsink به خوبی در سمت راست درایو (سمت چپ پشت دکمه روشن/خاموش کنسول) قابل رویت می باشد. در صورتی که قسمت سمت راست درایو خالی باشد یعنی heatsink وجود ندارد.
تمامی مدل های zephyr که در تاریخ بعد از 7/2007 تولید شده اند دارای heatsink اضافه می باشند ولی تاریخ های قبل از آن این heatsink را ندارند. کنسول هایی که در تاریخ 6/2006 تولید شده اند با این مادربرد به صورت شانسی دارای heatsink اضافه می باشند و نمی توان به طور کامل در مورد آنها اظهار نظر کرد.
درایو هایی که با این مادربرد عرضه شده است فقط شامل benQ و Hitachi 79FL/79FK است.
روش تشخیص مدل مادربرد 360 با باز کردن آن:
Zephyr: تفاوت اصلی و مشخص این مدل در قرار گیری inductor ها می باشد. در مدل اولیه (launch) تمای inductor ها به صورت ایستاده می باشند ولی در مورد zephyr به صورت خوابیده و افقی روی مادربرد نصب شده اند.
تفاوت مادربرد های Zephyr با مدل های Launch در لینک زیر به خوبی مشخص شده است:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدFalcon: بارزترین تفاوت در این مدل حذف شدن لوله مسی قرار گرفته برروی heatsink روی CPU می باشد. در این مدل نیز مانند zephyr تمامی inductor ها خوابیده هستند با این تفاوت که در این مدل در سمت راست مادربرد (در حالتی که درایو کنسول به طرف شما باشد) 2 تا inductor وجود دارد در صورتی که در مدل های قبلی 3 تا inductor وجود دارد. شکل های زیر به خوبی تفاوت ذکر شده را نشان می دهد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد Falcon
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکات مهم:
چنانچه میزان وات آداپتور روی جعبه مشخص نشده بود (175 یا 203 وات) بایستی جعبه را باز کنید و به برچسب پشت خود آداپتور توجه کنید و میزان وات نوشته شده را بخوانید مانند شکل:
این مادربرد های جدید به صورت کاملا شانسی در مدل های مختلف 360 (شامل Arcade - Halo Edition - Elite - Premium with HDMI) پخش هستند و شامل مدل خاصی نمی شوند.
مدل های Arcade که تاریخ ساخت آنها بعد از 10/2007 می باشد همگی Falcon هستند.
طبق آمار های بدست آمده تمامی Halo Edition ها فقط دارای درایو benQ می باشند.
هیچ کدام از موارد ذکر شده در بالا به صورت کاملا دقیق نمی باشند و حالت کلی دارند.
****************************************
منبع: BaziCenter با تصرف و تلخیص
*****************************************
|
|
علی چه قدر تو پستات تکراری و الکیه سعی کن پست های درستو حسا بی بدی
Keih@n.G (28-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
این کجاش تکراریه قاطی کردی عزیزم
در ضمن پستا خودت الکیه فهمیدی؟؟
بیا و خوبی کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار سابق انجمن
ببین من با امیر علی موافقم چون تو میای و مطلب رو کپی میکنی کاری که من سابق انجام میدادم ولی مثلا" امیر علی میاد PSP رو باز میکنه عکس میگیره میزاره یعنی خودش انجام داده از پست درست حسابی هم منظورش اینه هست که خودت بنویس که بعد به درد بقیه بخوره و اگه سوال کردن بتونی جواب بدی
عضو VIP شهرسختافزار
نگاه کن وقتی شما هیچ مطلبی در این رابطه ندارید من چکار کنم.ببین من با امیر علی موافقم چون تو میای و مطلب رو کپی میکنی کاری که من سابق انجام میدادم ولی مثلا" امیر علی میاد PSP رو باز میکنه عکس میگیره میزاره یعنی خودش انجام داده از پست درست حسابی هم منظورش اینه هست که خودت بنویس که بعد به درد بقیه بخوره و اگه سوال کردن بتونی جواب بدی
کار بدی کردم براتون گذاشتم تا یاد بگیرید.
هر کی بخواد بخره به کارش میاد نه شما که قصد ندارید.
Copy/Paste هم به این راحتی نیست 15 دقیقه ریزه کاری داشت.چون تو میای و مطلب رو کپی میکنی
در ضمن منبع هم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجب آدمایی پیدا می شن ها!!!!!!!!!!!!
از همدردی ساسان هم بسیار متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار عالی...
فقط کافیه به آداپتور همراه کنسول توجه کرد، اگه 175 وات باشه 100 درصد کنسول فالکونه و اگه 203 وات باشه 100 درصد فالکون نیست. (چون فالکون با آداپتورهای 203 وات کار نمی کنه، Zephyr هم با آداپتور های 175 وات!!)
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
آرمان ممنونت که بالاخره یه با معرفت مثل تو از بدیمون نگفت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه روی بسته ننوشته بود چند ولته حتما باید پشت خود آداپتور رو ببینی.
چون Falcon از Cpu 65nm استفاده می کنه خنک تره و 3 چراغ کمتر میشه و مصرفش پایین اومده شده 175برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرااز بدی شما بگیم؟! :dبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به اطلاعات روی بسته نباید کاری داشت، فقط روی آداپتور رو چک کنید. (این نحوه نوشتن اطلاعات روی بسته هم خودش کلی جریان داره!)
آخرین ویرایش توسط Stream در تاریخ 29-07-08 انجام شده است
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
عضو VIP شهرسختافزار
کنسول رو مهمولا کپی خور می کنند. وقتی کپی خور باشه دیگه باز شده است و مغازه دار هم ایراد نمی گیره. (البته معمولا...!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی وقت ها دو برچسب هم می زدند! (زمانی که فالکون کمیاب بود!)
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks