من شنیدم که می شه این کارو کرد. دو تا سی دی PS1 گرفتم . یکی از دوستان توضیح بدن ممنون می شم.
من شنیدم که می شه این کارو کرد. دو تا سی دی PS1 گرفتم . یکی از دوستان توضیح بدن ممنون می شم.
|
|
SSA Super V.I.P
دوست عزیز قبلا هم بهتون گفتم ، باید اول یدونه IMAGE با فرمت ISO از سی دی ها بگیرید ، بعد بدید به برنامه ی PSX2PSP که براتون تبدیل به EBOOT کنه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
pooyi_khafan (12-09-08)
با چه برنامه ای Image بگیرم؟ اگه می شه لینک دانلود psx2psp رو بذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
PSX2PSP :
با UltraISO بگیرید مثلا .کد:http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=40946
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
pooyi_khafan (12-09-08)
من تونستم درست کنم ولی بازی تمام صفحه نمی آد. برای همه همینطوره؟
یه نکته ی دیگه اینکه دکمه هاش یه سری اشتباهه .
SSA Super V.I.P
تنظیمات صفحه میتونید انجام بدید فکر کنم ، دکمه ی Home رو بزنید وسط بازی .
دکمه هاشو فکر نکنم بشه کاری کرد .
pooyi_khafan (12-09-08)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فهمیدم . آره همون دکمه Home رو باید زد .
چرا دکمه هاشم می شد تغییر داد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks