Game (20-10-08), Moein (19-10-08), Musketeer™ Pro (17-10-08), pooyi_khafan (26-10-08), Quick (17-10-08), sAsAn.K (18-10-08), Stream (17-10-08)
همکار سابق انجمن
سلام دوستان عزیز .
بالاخره 5.0M33 منتشر شد .
تغییرات این نسخه :
توجه : برای نصب این نسخه نیاز به PSP با نسخه ی 3.52M33-3 به بالا دارید ، همچنین باطری باید بالای 78 درصد باشه .کد:Bug fix: when changing speed in xmb, and the psp turned the brightness to 0 automatically the speed was reseted to 222 again
راهنمای نصب
ابتدا 5.00M33 رو از اینجا دانلود کنید :
دانلود 5.00M33 :
فایل EBOOT مربوط به نسخه ی 5.00 رو از اینجا دانلود کنید :کد:http://rapidshare.com/files/154847567/5.00M33.rar
برای نصب ابتدا پوشه ی UPDATE رو از فایل 5.00M33 به درون شاخه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید .کد:http://rapidshare.com/files/154173870/500.PBP
سپس فایل EBOOT مربوط به نسخه ی 5.00 رو که دانلود کردید به پوشه ی PSP/GAME/UPDATE در مموری کارد کپی کنید .
سپس از قسمت GAME --> Memory Stick در PSP اجرا کنید و مراحل نصب رو دنبال کنید .
و در آخر هم طبق معمول به 5.00M33 خوش آمدید !
نکته اینکه بعد از نصب حتما ، حتما و حتما دکمه ی X رو بزنید .
موفق باشید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آپدیت 6 منتشر شد 5.00M33-6 :
تغییرات در نسخه های 5 و 6 :
---------کد:Changes in 5.00 M33-5: - A setting has been added to recovery, that, when enabled it may increase memory stick reading speed. (only on the psp, not in the pc). By default it is disabled. If you installed 3.71 fatmsmod, do not use this setting, as its perfomance with 3.71 driver has not been tested. Instead, reinstall 5.00 m33-4 using dc8 and update to 5.00 m33-5 Changes in 5.00 M33-6: - Fixed a bug that made unbootable psp without memory stick or with a bad one.
این آموزش اختصاصا مربوط به Keih@n.G در انجمنهای PCNetwork می باشد ، اگر مایلید درون سایت خود استفاده کنید ، منبع رو نیز ذکر کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 21-01-09 انجام شده است
Game (20-10-08), Moein (19-10-08), Musketeer™ Pro (17-10-08), pooyi_khafan (26-10-08), Quick (17-10-08), sAsAn.K (18-10-08), Stream (17-10-08)
|
|
SSA Super V.I.P
کیهان جان با اجازه من کامل ترش می کنم ویرایش می کنم .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Game (20-10-08), Moein (11-07-09), Musketeer™ Pro (18-10-08), Quick (17-10-08)
همکار سابق انجمن
خواهش می کنم اجازه ما هم دست شماس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Game (20-10-08)
همکار سابق انجمن
دوستان باید بگم که شما در این FirmWare موج پسزمینه ای متفاوت دارید در ضمن به PSN ID خود هم دست رسی پیدا می کنید
اگه PSN ID دارید می تونید از همون استفاده کنید اگه نه می توانید بسازید من که از قدیمی استفاده کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه PSP تون رو با PS3 ؛ Remote Play کرده باشید خودش آتوماتیک PSN ID رو میشناسه و با زدن USE An Exiting خودش میاره و فقط کافیه PASSWORD بزنید
Musketeer™ Pro (18-10-08), Quick (17-10-08), sAsAn.K (18-10-08)
به لیست اضافه شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از زحماتتون
میلاد
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
sAsAn.K (18-10-08)
همکار سابق انجمن
واین هم کرنل 1.5 این ورژن
برای نصب
فایل رو بعد از دانلود داخل فولدر X:\PSP\GAME5XX بریزید و از داخل PSP اجرا کنید
فقط برای PSP FAT هستش + دراین ورژن به دلیل کمبود فضا علاوه بر Location Free Player و فونت کره ای ، این فایل ( flash0:/dic/apotp.dic ) هم پاک شده دارکی گفته مطمئن نیستم چی هست ولی در سیستم اشکالی ایجاد نمی کنه
کد:Note: because even deleting LFTV and korean font there was not enough space, this version will delete also flash0:/dic/apotp.dic I'm unsure about what this file is for (maybe for japanese text predicition?) but system works fine with it. IF you want to keep some of the things deleted by the 150k_installer do following things. - Install DC7. Use the Format flash options in nand operations menu. Make flash1 size like around 1 MB smaller, make flash3 the smallest possible, and make flash2 a bit smaller (not too much, or you won't be able to download games and demos from psstore). Then, make flash0 as big as possible and continue. - Install 4.01 M33, update to 5.00 M33. - Install 1.50 addon. Dump 5.00 using the latest psardumper, and flash the deleted files you want back.
Game (20-10-08), Musketeer™ Pro (18-10-08), sAsAn.K (18-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با عرض تشکر خدمت دوستان
من ورژن 5 رو ریختم خیلی باحاله... اکانت پلی استیشن استورم رو هم ساختم... هرچند، وقتی دیدم تو کشورهاش گزینه ی ایران رو نداره حالم گرفته شد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی خلاصه XMB خیلی قشنگتر شده به نظرم...
خلاصه مرسی از دوستان
sAsAn.K (20-10-08)
به به کیهان چند وقته نبودی وقتی هم که اومدی چه کار کردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایول مرسی منم 5.00M33 رو نصب کردم XMB باحال شده مرسی
من هر چی سعی کردم معنی کامل این جمله رو نفهمیدم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
یعنی من کاملش می کنم و وبرایشش می کنم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Âli rângêr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساسان جان داشتند به آقا کیهان می گفتند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Âli rângêr (23-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks