دوست عزیز منم همین رو دارم میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث من اینکه اون دوستی که میخواد بیاد یه سیستم رو بخره که فقط بازیکنی باهاش باید بره سمت کنسول
دوست من شما توجه کن همونطوری که بالا عرض کردم شما الان یه ایکس باکس 360 رو دست دومش خیلی تمیزش رو میتونی حدود 700 بخری با اینکه 10 سال از عرضه اون میگذره هنوزم که هنوزه داره ساپورت میشه و بازیهای جدیدم براش میاد خوب شما کدوم قطعه های اند اون دوره رو میتونی با این کنسول مقایسه کنی
شما اون زمان برای اون سیستم های اند نمیگم 10 سال پیش شما 5 سال فرض کن به اندازه قیمت این سیستم شایدم دوبرابرش پول دادی که اونه موثع بازیها رو باهاش با کیفیت بالا اجرا کنی و الان حرفی برای کگفتن داره؟
چقدر ازت میخرن؟
ولی کنسولت رو اگه بیشتر از اون قیمت 5 سال پیش نفروشی کمتر هم نمیفروشی
همین الان میتونی سیستمی جمع کنی چه نو چه دست دوم تمیز که با 700 تومن نه 800 تومن بتونه این تضمین رو بهت بده که از بازی لذت ببری
نمیگم های رزولیشن میگم لذت یعنی یه چیزی در همین حد ایکس باکس
پس بهتر نیست وقتی میخواد سیستم بخره برای بازی و یا کارهای عادی مالتی مدیا به جای جانب داری یه طفه از پی سی که اونم بخواد پیشنهاد بازار پسند بشه و فقط برا اینکه طرفمون رو صاحب یه پی سی کرده باشیم درست راهنمایی کنیم؟
ببین همین الانم شما واسه یه کنسول نسل 8 هم باید حدود 2 تومن بذاری کنار
درسته یه ایراد بهش وارده که بازیهاش گرونه دوتا جواب داره یکی اینکه مسلما بعد مدتی هک میشن
و اینکه راه اسونتری هم داره که شما مثلا 200 تومن میدی یه بازی رو که تازه اومده میخری (بازیهایی که یه مدتی میگذره تا 80-90 هم میرسن) بازیت رو که تموم شد از همونجایی که خریدی میری بازیت رو میدی یه بازی نو دیگه میکری یه مقداری هم سر میدی
یا معاوضه میکنی و سرش رو میدی
خوب همین الان بخوای یه پی سی بخری که بازیها رو حدالق سیستم کامل رو باید 300 تومن پول بدی نمیگم های اند میگ در همین حد پی اس 4 ولی پی اس 4 حداقل تا 10 سال دیگه بازیها رو ساپورت میکنه چه بسا با گرافیک بالاتر و... ولی پی سی شما چی تضمینی هست تا 5 سال دیگه بازی رو بالا بیاره رو همین حالت نرمال؟
Bookmarks