Labyrinth (16-11-08), N0m@d (17-11-08), PCminister (16-11-08), sAsAn.K (17-11-08)
کاربر شهرسختافزار
واقعا این ماه ماه رویایی سازندگان است.Ubisoft اعلام کرده که بازی اول شخص شوتر محبوبشان خیلی سریع هدف 1 میلیون فروش را طی کرده است!و دارد اهداف یوبی برای این بازی را بخوبی برآورده می کند.
منبع
Labyrinth (16-11-08), N0m@d (17-11-08), PCminister (16-11-08), sAsAn.K (17-11-08)
|
|
SSA Super V.I.P
بر عس انتقادات به جا و برخا نابجایی که از این بازی می شد ، ولی خیلی خوب فروخت ، نشون میده که FarCry طرفدار های خودشو هنوزم داره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
من تو این سایت خوندم که مطابق با Dx10.1 هم ساخته میشه ولی وقتی گرفتم با 10 هم اجرا نشد!...فقط 9.0c!!!
SSA Super V.I.P
غیر ممکنه دوست عزیز .
بازی تحت Direct X نسخه ی 10.1 هست .
شما احتمالا ویندوزتون XP ه.
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
من Dx10.1 اجرا کردم(4850) اما نمیدونم جرا محیطش خیلی جاهایش رنگی میشد همه رنگی ! ولی با 9 مشکلی نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من روی ویستا 64 بیتی SP1 اجرا کردم اول اجرا کردم به امید DX10.1 ویستا که اجرا نشد...بعد 10 نصب کردم بازم نشد...وقتی 9c نصب کردم شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا به نظر شما مشکل از چی چی بوده؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 17-11-08 انجام شده است
|
|
SSA Super V.I.P
به امید Direct X 11 نصب کردید ؟!
چیزی به اسم DX11 هنوز منتشر نشده و فعلا نخواهد شد .
Vista SP1 سرویس پک 1 دارای DX10.1 هست .
بهتره تاپیک رو منحرف نکنیم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما دیگه چرا...خواستید سرکار بزارید یا جدا مارو مشکل دار فرض کردید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اشتباه لپی بود جانم....یه .0 کم داشت!!!
بیخیال!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 17-11-08 انجام شده است
ما که مشکلی نداشتیم اما اینو به شما بگم که دایریکس 10 هیچ تفاوتی با داریکس 9 نداشت بغیر از یک افکت سادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
SSA Super V.I.P
دوستان تاپیک رو منحرف نکنید لطفا .
جدیدا نمی دونم چرا همه دوست دارن تاپیک منحرف کنن .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks