اول از همه از شهریار و عماد عزیز برای ساختن این تاپیک تشکر می کنم و اطلاعات گران بها شونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(راستی جای ایمان خیلی خالیه دعا کنید کنکورش رو خوب بده)
1.هدف از این تاپیک ساختPhase change است مثل واتر بلوک یا فقط صرف آموزش زده شده تا ببینم چه طوری می تونم کمک کنم؟
2.شما از من بهتر می دونید که Phase change سیستم حجیم و جاگیرییه و نمیشه همیشه برای یک سیستم استفاده کرد فقط برا رکورد زدنه و نیاز به یه یخچال دست دوم یا اوراق داره و کوچیک ترینش هم تقریبا 1m×1m جا می گیره اگرم بخواین قطعات نام برده را جمع کنیم من از یک یخچال ساز پرسیدم حدود 180 تومان در می یاد تازه کوچک ترینش حالا البته بحث ساخت هنوز زوده ولی بازم TEC به صرفه تره چون تقریبا به همون اندازه خنک میکنه یعنی بهترینPhase change نهایتا 100- درجه خنک میکنه حالااگر3 تا TEC راپشت به هم بزارید به 60- درجه میرسه که به نظر من بهتراز Phase change چون همیشه میشه رو Cpu باشه وخنکش کنه و باهاش رکورد زد البته این نظر منه میشه تعداد TEC هارو هم بیشتر کر تا تصاعدی درجه خنک کنندگی بره بالا تا 100- درجه البته من یکی شو تست کردم تا 19- درجه دما پایین اومد مهم اینه که دما منفی بشه حالا با هرچی Phase change یا TEC فرقی نمی کنه
3. عکس تست TEC با دمای 19- درجه که طرف گرم اون با هیتسینک و فن آلمینییومی در حال خنک شدنه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. اینم لینک توضیحات علمی ونمودار گرمایی Phase change البته به زبان لاتینه ماشالا همه زبانها قوی مثل خودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu...rmo/phase.html
Bookmarks