برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
منظور شما از شیار با قطر 10mm یعنی مته ای با قطر 1 cm هست!!!! اینطوری بگزارید برای شما یک محاسبه ساده رو انجام بدم سطح مقطع کف بلاک با توجه به فرمول دایره مساوی با 19.625 میشه حال به سراغ سوراخ هایی میریم که شما برای دو برابر کردن سطح خودتون یعنی تبدیل به 39.25 از چه سوراخ هایی استفاده می کنید طبق محاسباتی که بدست اومده مته در صورتی که بیشتر از 1.1 باشه شما نمی تونید این کار رو با سوراخ به ارتفاع 1 سانتی متر انجام بدید واسه همون و طبق سوراخ هایی که ما می تونستیم در پایین کانتیر در بیارم مته 7 بهترین بازدهی رو داره همچنین با توجه به چگالی و نیروی کشش مولکولی که داره کمتر از سوراخ 0.5 فایده ای نداره و فقط نیتروژن مانند عایقی بر روی این سوراخ ها لغزش پیدا می کنه
همونطوری که گفتم اشکال هندسی شباهت بسیار زیادی با هم دارند و میشه با هم مقایسه کردشون شما با دید مختلف نگاه کنید اگر من مکان بست رو به صورت مربعی در می اوردم شبیه F1 می شد پس دلیل بر کپی بردای از چیزی نیست اندازه های بلاک اقای ملک محمدی متفاوت هست و می تونید خودتون ازشون بپرسید اما باز هم ایشون باید تشکر کنم برای معرفی مکانی برای تهیه این بلاک و فردی که این بلاک رو تهیه کرد واقعا در کار خود یک خبره بود
با تشکر از نظرتون موفق باشید
Bookmarks