خیلی عالیه معین جان...
ولی برای کارایی بیشتر و بهتر باید شیارها رو با قطر 10mm-15mm می زدی...
بلاک شباهت خیلی زیادی هم به بلاک آقا محسن داره..!!
بهرحال خیلی خوبه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
خیلی عالیه معین جان...
ولی برای کارایی بیشتر و بهتر باید شیارها رو با قطر 10mm-15mm می زدی...
بلاک شباهت خیلی زیادی هم به بلاک آقا محسن داره..!!
بهرحال خیلی خوبه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
معین واقعا بهت تبریک میگم خیلی عالی شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دستت درست :دی
به شدت منتظر تست ها یی که باهاش انجام میدی هستم .
فقط کاش هزینه ها هم میزاشتی ، خسته نباشی معلومه که خیلی هم کار برده .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
منظور شما از شیار با قطر 10mm یعنی مته ای با قطر 1 cm هست!!!! اینطوری بگزارید برای شما یک محاسبه ساده رو انجام بدم سطح مقطع کف بلاک با توجه به فرمول دایره مساوی با 19.625 میشه حال به سراغ سوراخ هایی میریم که شما برای دو برابر کردن سطح خودتون یعنی تبدیل به 39.25 از چه سوراخ هایی استفاده می کنید طبق محاسباتی که بدست اومده مته در صورتی که بیشتر از 1.1 باشه شما نمی تونید این کار رو با سوراخ به ارتفاع 1 سانتی متر انجام بدید واسه همون و طبق سوراخ هایی که ما می تونستیم در پایین کانتیر در بیارم مته 7 بهترین بازدهی رو داره همچنین با توجه به چگالی و نیروی کشش مولکولی که داره کمتر از سوراخ 0.5 فایده ای نداره و فقط نیتروژن مانند عایقی بر روی این سوراخ ها لغزش پیدا می کنه
همونطوری که گفتم اشکال هندسی شباهت بسیار زیادی با هم دارند و میشه با هم مقایسه کردشون شما با دید مختلف نگاه کنید اگر من مکان بست رو به صورت مربعی در می اوردم شبیه F1 می شد پس دلیل بر کپی بردای از چیزی نیست اندازه های بلاک اقای ملک محمدی متفاوت هست و می تونید خودتون ازشون بپرسید اما باز هم ایشون باید تشکر کنم برای معرفی مکانی برای تهیه این بلاک و فردی که این بلاک رو تهیه کرد واقعا در کار خود یک خبره بود
با تشکر از نظرتون موفق باشید
New Season
HWBOT Crew
ببین معین جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس پایین گویای همه چیز هست! گوشتی که در کف بلاک گذاشتید بمونه, به شیارهاا برتری داره! یعنی نسبت شیارها به گوشت ناچیز هست...
در واقع در فاصله بین شیارها شما گوشت مسی دارید به ضخامت حدود 21mm ...
انتظار دارید این گوشت سرمارو از شیارها بگیرند یا سطح رویی؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمی خوام ارزش کار شما یا آقا محسن عزیز رو کم کنم!
ولی اگر 4 سوراخ بزرگ به قطر 12-15 mm و 4 سوراخ کوچک بین سوراخ های بزرگ می زدید انتقال حرارتی بهتری می داشتید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (25-10-09), Labyrinth (26-10-09), overclock990 (12-06-13)
عضو VIP شهرسختافزار
منبعی برای این سخنتون دارید! اینجا مساله سر این هست که بیشترین سطح مقطع رو من پیدا کنم قطعا هنگامی که من سطح مقطع بیشتری داشته باشم میزان رسانش هم بیشتر هست و میزان درگیری مایع با بلاک مسی هم بیشتر هست و با این کار سطحی که پیدا کردم از مسال شما بیشتر هست پس رسانش بیشتری هم پیدا می کنه اینجا مساله میزان تماس پیش میاد بعدش هم در دمای -196.27 در فشار 1 ATM این سوراخ ها در لود های سنگین جواب کار خود رو می دهند شما هنگامی که اختلاف دمایی پیدا می کنید هنگامی که کانتیر به سرعت در حال گرم شدن هست رسانش بیشتر موجب میشه دمای بلاک بالا نره و در نتیجه دمای سی پی یو تغییری زیادی نکنه!! و دما در حالت تعادل باقی بمونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارزش هر کاری به میزان تلاش و وقتی و علمی هست که طرف برای این موضوع صرف می کنه پس با هیچ تشویق و هیچ عیبی ارزشی از کار کسی کم نمیشه
باز هم سوالی بود در خدمتم
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks