2008 (23-06-08)
به به چه بحث خوبی !
آقایون ادامه بدید تا چند روز دیگه بنده هم بهتون ملحق میشم ...
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
2008 (23-06-08)
سلام به همه
اگه تو بخش فنیش سوالی داشتید من میتونم از قالبساز شرکتمون واستون سوال کنم ولی به نظر من اگه ابرو ب صورت مارپیچ بگردونیم خیلی بهتر میشه چون تو قالبهای تزریق پلاستیک تو اون دمای با لا راحت خنک میشه
بازم ما در خدمتیم
خوب من هم کم کم دارم میام ...
فقط قبل از اینکه وارد بحث بشیم آیا این ها توی ایران ساخته میشند ؟ اگه میشه که هیچی و قیمتش چه طوریه ؟ اگه نمیشند بگید یک فکری برای ساختنش بکنیم فقط تنها مشکل نیمه هادی هستش .
و آن جا "انسانیت" است ..
اگه منظورتون Water Block برای CPU هست؛ آره میشه ساخت اما باید چند نکته را مد نظر داشت (به نظر من):برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- طرح بلوک (حداقل برای اولین دفه) ساده باشه.
2- جنس بلوک با دقت انتخاب بشه. مس و آلومینیوم معمولا برای ساخت بلوک استفاده میشن.
اما تراشکاری مس سختتر از آلومینیوم هست و به خاطر نرمی مس باید حتما از دستگاههای قویتر تراشکاری (که توانایی پلیسه برداری بالایی دارن) استفاده بشه. (در این مورد از چندتا تراشکار شخصا سوال کردم)
3- بلوک قطعه قطعه نباشه (تعداد قطعات کمتری داشته باشه) تا در نتیجه تعداد درزها و احتمال نشتی کمتر باشه.
4- قسمتی که روی CPU قرار میگیره بسیار بسیار بسیار سیقل داده شده و صاف باشه تا بهترین تماس بین سطح CPU و بلوک ایجاد بشه.
5- بلوک دارای کمترین مقاومت نسبت به عبور آب باشه تا به پمپ فشار نیاد و آب به راحتی از داخلش با سرعت جریان مناسب عبور کنه.
6- محل ورودی و خروجی بلوک به خوبی انتخاب بشه تا آب حتما با قسمتهای گرم ارتباط داشته باشه و از ظرفیت گرمایی اون حداکثر استفاده بشه.
7- نوع نصب جوری باشه که حداقل فشار به مادربرد بیاد تا به مرور زمان زیر فشار براش مشکلی پیش نیاد.
8- نوع آب بندی بلوک به دقت انتخاب بشه و بخوبی انجام بشه تا از نشتی آب جلوگیری بشه.
این موارد به ذهن من رسید که میتونه در ساخت بلوک کمک کنه اما کلا ساخت این قطعه نیاز به فکر و تحقیق زیادی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا در خم انتخاب پمپ مانده ایم که نیازمند یاری آبی شما هستیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
2008 (25-06-08), AMD>NVIDIA (02-10-15), M A H R A D (25-06-08), Mahdi_Moosavi (24-06-08)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نه عزیزم من اصلا واتر بلاک نمیخوام بسازم ! طرح کولینگم ایشالله تا چند روز دیگه مشخص دیگه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام TEC بسازم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
خب رئیس برای TEC شما به واتر بلوک احتیاج دارین تا اونطرفش را خنک کنین!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
واسه همینه من با این کولینگ اساسی مخالفم ! آخه کولینگ در کولینگ میشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
PCminister (25-06-08)
عزیزم اگه قرار باشه ما همون کاری را بکنیم که دیگران میکنند یا همه جای دنیا انجام میشه چه فایده ای داره ؟! طرح باید نو باشه و روش فکر شده شده باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام من اینو واست طراحی کردم ببین به کارت میاد اگه تغییری خواست بگو تا برات انجام بدم
این طرح رو بهت میگم ببر کجا تا واست سوت ثانیه با cnc در بیارن
http://www.4shared.com/file/52690454...ified=a0433c88
Shahryar (25-06-08)
ساختن TEC خیلی وقت گیر خواهد بود ! چراکه شما قبلش نیاز به محاسبه هایی داری که فرمول هاش را بگم بی خیالش میشید با این وجود بیشتر روش فکر میکنم .
دوستان عزیز کسی قیمت از TEC توی ایران نداره ؟
و آن جا "انسانیت" است ..
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks