اگه منظورتون Water Block برای CPU هست؛ آره میشه ساخت اما باید چند نکته را مد نظر داشت (به نظر من):برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- طرح بلوک (حداقل برای اولین دفه) ساده باشه.
2- جنس بلوک با دقت انتخاب بشه. مس و آلومینیوم معمولا برای ساخت بلوک استفاده میشن.
اما تراشکاری مس سختتر از آلومینیوم هست و به خاطر نرمی مس باید حتما از دستگاههای قویتر تراشکاری (که توانایی پلیسه برداری بالایی دارن) استفاده بشه. (در این مورد از چندتا تراشکار شخصا سوال کردم)
3- بلوک قطعه قطعه نباشه (تعداد قطعات کمتری داشته باشه) تا در نتیجه تعداد درزها و احتمال نشتی کمتر باشه.
4- قسمتی که روی CPU قرار میگیره بسیار بسیار بسیار سیقل داده شده و صاف باشه تا بهترین تماس بین سطح CPU و بلوک ایجاد بشه.
5- بلوک دارای کمترین مقاومت نسبت به عبور آب باشه تا به پمپ فشار نیاد و آب به راحتی از داخلش با سرعت جریان مناسب عبور کنه.
6- محل ورودی و خروجی بلوک به خوبی انتخاب بشه تا آب حتما با قسمتهای گرم ارتباط داشته باشه و از ظرفیت گرمایی اون حداکثر استفاده بشه.
7- نوع نصب جوری باشه که حداقل فشار به مادربرد بیاد تا به مرور زمان زیر فشار براش مشکلی پیش نیاد.
8- نوع آب بندی بلوک به دقت انتخاب بشه و بخوبی انجام بشه تا از نشتی آب جلوگیری بشه.
این موارد به ذهن من رسید که میتونه در ساخت بلوک کمک کنه اما کلا ساخت این قطعه نیاز به فکر و تحقیق زیادی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا در خم انتخاب پمپ مانده ایم که نیازمند یاری آبی شما هستیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
Bookmarks