I M A N (14-05-08), Mahdi_Moosavi (14-05-08), Majid OC (14-05-08), Mehran coyote (16-12-12), nobody2000 (14-05-08), PCminister (14-05-08), Shahryar (14-05-08)
تمام پستهای فینگلیش صفحه قبل به فارسی تبدیل شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (14-05-08), Mahdi_Moosavi (14-05-08), Majid OC (14-05-08), Mehran coyote (16-12-12), nobody2000 (14-05-08), PCminister (14-05-08), Shahryar (14-05-08)
توجه :
من به پیشنهاد جناب M A H R A D از یک سایت برای تبدیل Penglish به فارسی استفاده میکنم دوستان غلط املایی و بعضی موارد مانند عدم تبدیل حرف خ وجود دارد .
در رابطه با سوالهاى جناب مجيد OC
ببين مجيد جان اول از همه اينكه بيا ۲ تا موضوع رو از هم جدا كنيم
watercooling و extreme cooling كلا با هم فرق دارن.اون record هاى جهانى همه از روش extreme cooling هستش ولى يه شكالى درِ و اونام اينكه شما نميتونيد با يه سيستم extreme cooling به طورِ ۲۴/۷ يعنى ۲۴ ساعته كار كنيد بلكه بيشتر وقتى با اون systema record زدن دوباره از cooling هاى معمولى استفاده ميكنند
در يك سيستم watercooling شما هيچوقت نميتونيد دما رو به زيرِ ۰ درجه santigerad برسونيد .فكر كنم كمترين دما در سيستمهاى watercooling استاندارد ۴ درجه باشه بالا
من خودم كلا كار با nitrojen و phase چنگِ رو غير منطقى ميدونم وقتى ميشه از TEC يا Peltier استفاده كرد
حالا اين TEC يا Peltier چى هست
ببينيد كاره TEC /Peltier پائين آوردنِ دما به vasiliye استفاده مستقيم از جريان برق هست
در ايران و در بازار اونو به نام majool هاى خنك كند مى شناسند
ضمنا دما تو همانندِ phase چنگِ پائين ميبره در همون حدود
TEC=Thermo-Electric Cooler=Peltier
من سعى ميكنم در ابتدا خيلى ابتدايى و به صورتِ قابل فهم براى عموم توضيح بدمTEC تشكيل شده از ۲ صفحه از ۲ جنس مختلف كه در بين اونا به وسيله جريان برق electron ها حركت ميكنند.به TEC ها پمپ حرارت هم ميگويند چون از يك طرف دما و حرارت رو ميگيره و در طرف ديگه آزاد ميكنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما نميتونيد خود TEC رو بسازيد ولى به صورتِ آماده در اندازه ها و wattage هاى مختلف پيدا ميشن
به طورِ كلى ۹۰% اوقات يك صفحه مسى اول رو cpu قرار ميگيره كه بهش ميگن COLD PLATE يا صفحه سرد بد روى اين صف TEC رو ميذارن كه از سمتِ پائين گرما رو بگيره و به سمتِ بالا گرما بده
به اين دليل كه TEC ها بسيار قوى عمل ميكنند بايد حتما يه سيستم خنك كند قوى روى tec باشه كه در اينجا ميان از watercooling استفاده ميكنند و روى TEC waterblock cpu رو ميزارند
در كاربردِ TEC ها ۲ تا مشكلِ بزرگ هستش
1.در ۹۰% مواقع نياز به پاور مجزا دارند مگر اينكه شما پاور ۱۰۰۰ يا ۱۲۰۰ Watt داشته باشيد و شاخه ۱۲ volt به مقدار كافى amper داشته باشه
2.مانندِ ديگر سيستم هاى extreme cooling به دليل اينكه دما رو زيرِ ۰ ميرند rotubat محيط به صورتِ crystal هاى يخ روى اونا ظاهر ميشه كه پس از خاموش شدن سيستم و آب شدن ميتونه به سيستم صدمه بزنِ به همين دليل از gris ها و fom هاى خواستى بايد استفاده كرد و مراقب nashti بود
در زير چندتا عكس از TEC و قدرت خنك konandegishoon ميذارم
آخرین ویرایش توسط nobody2000 در تاریخ 16-05-08 انجام شده است
green_waves (24-07-08), I M A N (14-05-08), Karaya1 (10-11-14), Labyrinth (14-05-08), Mahdi_Moosavi (14-05-08), Majid OC (14-05-08), Mehran coyote (16-12-12), PCminister (14-05-08), Shahryar (15-05-08)
یعنی ترکوندی مهراد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لنگه نداری !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
2008 (15-05-08), I M A N (14-05-08), M A H R A D (14-05-08), Majid OC (14-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
من هم اين پست آخر رو تبديل كردم
دوستان ديگه هر جا غلط املايى ديدن يا تبديل نادرست ببخش
آخرین ویرایش توسط nobody2000 در تاریخ 14-05-08 انجام شده است
2008 (15-05-08), I M A N (14-05-08), Labyrinth (14-05-08), M A H R A D (15-05-08), Majid OC (14-05-08), Mehran coyote (16-12-12)
خب من اصلا دیگه چیزی نمی تونم بگم !؟!!
به قدری توضیحات کامل و دقیق بود که تو کفم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمت گرم امیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و تشکر از مهراد عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا غلط املایی نداشت:1. (27):
.
.
.
.
ولی بازم چند تا سوال دارم:
1.من تازه فهمیدم این TEC چیه خب من از دور دیدمش و توی این آب جوش و آب سرد کن ها که باهمه استفاده میشه خب این خیلی بهتر از واتر بلوک هستش دردسر نیتروژن مایه رو هم نداره
میمونه مشکل برفک زدنش که اونم اگه بشه پوشش یا یه چیز کاسه مانند از جنس چوب یا پلاستیک
دورش بذاریم که از نفوذ برفک به مادربرد جلوگیری کنه خیلی خوب میشه
2.وقتی تعداد این tec بیشتر بشه یعنی از دوتا بیشتر برای یه cpu آیا خنک کننده گیش تصاعدی
میره بالا مثلا 45- میشه75 - یا تست نکردی ببینی چند میشه ؟
3.این طرحی که من دادم برا واتر بلوک نیتروژنی چطور اصلا به نظرت عملی هست یانه دردسر داره
البته 50 - درجه کجا 197- کجا یعنی همونextremecooling خیلی اختلاف دما هست یعنی فیریز واقعی من نیتروژنش هم گیر آوردم مسله بعدی اینکه باید نیتروژن در واتر گردش سریع تر از آب داشته باشه نظرت چیه؟
4.یه فکر دیگه میشه به جای رادیاتوری که در واتر بلو ک آب رو در دمای معیینی نگه میداره از همین tec استفاده کرد یعنی آب رو مثل آب سرد کن خنک کنه از اونور هم با هیت سینک خنکش کنیم تا داغ نکنه یا ازش آب جوش بگیریم چایی درست کنیم همون چایی ساز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5.اگه میشه از این tec بیشتر عکس بزار یا سایت معرفی کن که با tec اورکلاک کرده باشن cpu
رو می خوام ببینم تا چقدر اووور میشه با tec!!
6. یه هدف کلی هم برای ادامه تاپیک مطرح کنین تا با هم بحث کنیم
خیلی ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالاتم می زاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه رو شماره پاسخ بده
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 14-05-08 انجام شده است
I M A N (14-05-08), Karaya1 (10-11-14), Labyrinth (14-05-08), Mehran coyote (16-12-12)
یک سوال هم من داشتم این که قیمت این tec در ایران چقدر است و ابعاد این سیستم ها در چه حدودی است..
و این که از کجا می شه این سیستم ها را خریداری کرد بعد واقعا این سیستم ها به پاوور مناسب و قوی احتیاج دارند و چند وات برای این ها کافی است.البته بسته به مدلش.
|
ممنون از لطفت مجيد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرِ من سيستم شما عملى نيست .اگر من درست متوجهِ شده باشم ميخواى يه سيستم طراحى كنى كه تو لوله ها بجا coolnat nitrojen باشه
اولا من با اينكه خيلى از سايت هاى خارجى رو تا حالا گشتم و matalebeshoono خوندم تا حالا چنين طرحى نديدم
ضمنا هيچ pumpi پيدا نميكنى كه nitrojen رو به حركت در بياره
ضمنا سيستم شما فقط برا recordgiri خوبه و نميشه به طورِ معمول ازش روزانه استفاده كرد
در مورد هدف topic بهتره اول بريم سر همون بحثِ watercooling و sakhtanesh چون حتى اگه بخواييد سيستم TEC درست كنيد اول بايد ۱۰۰% يه سيستم watercooling خوب داشته باشيد
در مورد مشكلِ barfak هم چاره وجود درِ كه بعدا خدمت تون سر وقتش كامل توضيح ميدم
در رابطه با تعداد TEC و زياد كردنش بايد بگم لازم نيست
TEC ها داراى watt هاى مختلف هستن و برا خنك كردن بيشتر kafite از TEC با قدرت بيشتر استفاده بشه
در مورد استفاده از TEC حتما بايد يه سيستم خنك كند قوى پشتش باشه كه watercooling هست وگر نه TEC سرى ميسوزه مثل يه CPU كه بدونِ cooling باشه
در مورد خنك كردن coolnat به وسيله TEC هم نميشه چون TEC دما رو سرى پائين ميبره و coolnat يخ ميزنه و مورد ديگه اينكه وقتى با TEC ميشه cpu رو خنك كرد ديگه چرا نياز به خنك كردن coolnat هست ؟
شايد بگيد چون مثلا چندتا block داريم و نميشه به همه TEC زد كه در اون صورت اگه بخواييد coolnat رو با tec خنك كنيد اگر عملى باشه بايد % ضدِ يخ در coolnat به حدى باشه كه يخ نزنِه
در مورد قسمت هنوز نرفتم دنبالش ولى نبايد گرون باشه اين هفته ميرم خيابون جمهوری اين پاساژ هاى لوازم elekteriki دارن ميپرسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين سيستم ها چون به طورِ مستقيم از برق برا خنك كردن استفاده ميكنند احتياج به منبع taghziye سوا دارند چون amper بالا استفاده ميكنند البته بستگى به watt tec هم داره
نميشه هر TEC رو رو هر cpu يى گذشت چون misoozan .برا اينكار برا هر cpu فرمول های خاصى هست
آبعاد خود TEC كوچك هست دقيق قد خود CPU و داراى مدل هاى زير هست
40*40 mm
50*50 mm
60*60 mm
در زير هم چندتا عكس براتون ميذارم
I M A N (14-05-08), Mahdi_Moosavi (15-05-08), Majid OC (15-05-08), Mehran coyote (16-12-12), PCminister (15-05-08)
دوباره چند تا سوال!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد بلوک:
امیر عزیز میشه از طرحهایی که تا حالا داشتین و اجرا کردین (برای بلوک) عکس بزارید تا ما هم از تجربیاتتون استفاده کنیم؟
تا حالا سعی کردین یه بلوک کاملا از مس بسازید؟ نتیجه چی شد؟
در مورد پمپ:
یه راه حل حدود 30000 تومانی برای پمپ پیشنهاد بدید. (جان من در ایران قابل دسترس باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در مورد مخزن:
مخزن از چه جنسی باشه؟
نظرات شما در مورد ساخت مخزن؟
در مورد نصب وسایل بیرون کیس یا داخل اون:
من شخصا (به خاطر ترس از نشتی!) ترجیح میدم وسایل بیرون از کیس نصب بشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و با دو تا شلنگ آب رو به بلوک برسه و برگرده. نظر شما چیه؟
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
I M A N (15-05-08), Majid OC (15-05-08), Mehran coyote (16-12-12)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سلام خدمت شما
راستش من تا الان خودم هنوز block nasakhtam چون از اون دست آدمها هستم كه يا چيزى رو nemisazam يا يك بار بهترين رو مى سازم و الان هم چند وقت كه در حال تحقيق بودم و ديگه ميخوام دست به كار بشم
در مورد pump با اون gheymaty كه شما خواستيد ميشه از اين pump هاى external aquarium استفاده كرد كه فكر كنم تنها موشكلش همون صداشون باشه
در مورد مخزن و ghateate جانبى فعلا بهتره بحث نشه اونا ديگه راحت هستن و مهمترين قطع همين waterblock هستش
من طرح هاى بسيار جالبى در مورد مخزن دارم با استفاده از plexi glass يا همون shisheyaye پلاستيكى كه وقتى block ها درست شد اونا رو هم رو ميكنم
در مورد طرح نقشه و عكس تا دلتون بخواد از اينا دارم ولى در حال حاضر مشغولِ خواندنِ يه مقاله هستم كه امده و تك تك tarahiha و طرح هاى موجود رو دقيق بر رسى و تست كرده
به زودى يه چندتا پست با عكس ميدم كه ببينيم كدوم با يه هزينه مغول عملى هست
از دوستان كسى اگه تونست هزينه كار با دستگاه cnc هم بگيره خوبه گويا بر حسبِ ساعت كار هزينه ميگيرن
در پايان يه عكس از يه مخزن خيلى ساده ولى كارا ميذارم كه ببينيد با چه چيزهايى ملت مخزن سَاختن و شما بیخبر هستید .
AMD>NVIDIA (02-10-15), I M A N (16-05-08), M A H R A D (15-05-08), Mahdi_Moosavi (15-05-08), PCminister (15-05-08), Shahryar (24-06-08)
دوستان يك سرى عكس از مراحلِ سختِ waterblock در يك سايت خارجى ديدم كه براتون ميذارم
نكته جالب اينه كه همه اين كارا گويا با دستگاه های تراشکاری فقط انجام شده و هيچ ماشين CNC در كار نبود
اون دوستی که دنبال تراش مس بود هم توجه کنه .
ظمنا پرفورمنس این مدل مانند قوی ترین مدل های خارجی هست به دلیل نوع طراحی .
البته این واتربلاک 2 نوع سرپوش داره یکی از برنج و یکی از برونز
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>NVIDIA (02-10-15), Armin-N (16-05-08), I M A N (16-05-08), Labyrinth (16-05-08), M A H R A D (16-05-08), Mahdi_Moosavi (16-05-08), PCminister (16-05-08), Shahryar (24-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks