خوب سلام به همه دوستان به به آقا امیر هم بلاخره منت سر ما گذاشتند و اومدن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .خیلی خوش آمدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nobody2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوستان من چند وقتی هست که آقا امیر عزیز رو می شناسم و ساخت واتر رو هم با
ایشون یک مشورت های کردم در ساختش خیلی منبع خوبی هستند برای این کارها و در کل
کارشون عالیه و واقعا اطلاعات خوبی دارند امیدوارم بتوانیم از اطلاعات خوبشون در واتر و خنک
کننده های tec استفاده لازم را ببریم... از همین جا ازشون تشکر می کنم.
و در مورد واتر بگم که خود ایشون هم در حال ساخت چند تا بلاک هستند و طرح هاشون هم آماده است
و به من هم گفتند که به دوستان اینجا بگم اگه کسی می خواد در حال حاضر بلاک بسازه
می توانند با هم این کار رو انجام بدهند و هزینه کلی هم پایینتر می آیید.و این که در کار ساخت
این بلاک ها از ماشین cnc استفاده می شود به احتمال زیاد.
و اما در مورد مهم ترین موضوع و مشکل آقا امیر این که واقعا ایشون به راحتی نمی توانند فارسی
تایپ کنند و یک جمله را چندین دقیقه طول می کشه تایپ بشه خیلی دست انگلیسی خوبی دارند
بر عکس فارسیشون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا ایشون یک در خواست دارند اگه می شه ایشون به صورت پینگلیش تایپ
کنند که سریع تر و راحت تر بتوانند بحث را پیش ببرند و امکان انتقال سریع تر مباحث باشه گرچه
می دونم بر اساس قوانین امکانش نیست. ولی در کل ایشون این فروم خیلی
توجهشن رو جلب کرده....منتظر هستیم تا نظر دوستان رو بدونم. ممنون.
با تشکر ایمان.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks