اگه خواستی مثل اینی که لینک دادی بسازی لوله های ورود و خروج آب رو پهلوی هم نزار این کار اشتباست و ممکنه آبی که تازه وارد شده بدون گرفتن گرما خارج بشه.دو تا لوله رو با بیشترین فاصله بذار.طوری که هر دو تا نزدیک محیط باشن.
اگه خواستی مثل اینی که لینک دادی بسازی لوله های ورود و خروج آب رو پهلوی هم نزار این کار اشتباست و ممکنه آبی که تازه وارد شده بدون گرفتن گرما خارج بشه.دو تا لوله رو با بیشترین فاصله بذار.طوری که هر دو تا نزدیک محیط باشن.
Karaya1 (10-11-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام بی کرفول خوبی از این روا.....خوش اومدی میشناسی مارو که......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط be careful برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از توضیحتون آره نظر خودم هم همینه البته الان چندتا عکس می زارم....که هنوز کامل نشده...طراحیش.......
به خاطر گیر نیومدن مس مجبور شدم از آلومینیوم استفاده کنم...و همین جور قیمت بالاش..
در ضمن قسمت سینکی که روی cpu سوار می شه رو بایید یک مقدار براق تر کنم...و این که قسمت های ورود و خروج آب رو در 2طرف این قطعه می زارم..
ممنون.آره بابا میشناسم... به علاوه اون چیزی که قبلا گفتم اینم در نظر داشته باشه که صفحه ای که روی سی پی یو قرار میگیره و باهاش تماس داره قطرش زیاد نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 میلی متر بتونی بسازی خیلی خوبه....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks