متشکرم آقا مجیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاره خاصی نکردم که لیاقت این همه تعریف رو داشته باشم
متاسفانه در شهره ما مس وجود خارجی نداشت وگرنه هزینه برام مهم نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تراش هم که آشنا داشتم خودم رفتم پشت دستگاه تراش دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد رو بردم تست کرد گفت احتمالاً باید بایوس پروگرام بشه یا همون فلاش بخوره که باز هم متاسفانه در شهره ما نداریم همچین شخصی رو!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نکنم بیارزه بفرستم تهران برای تعمیر آفتابه خرجه لحیم میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا این تست که گفتید رو خارج از کیس باید انجام بدم یا روی یک سیستم تست بگیرم؟ من الان با یک سیستم سوکت 478 پردازنده 2.8 اینتل و گرافیک رادئون 9200 Se که تقریباً زغال سنگی محسوب میشه دارم کار میکنم همین رو هم با 800 مگاهرتز اور ( از بس اعتیاد به اور پیدا کردم) کردم
ممنون و موفق باشید

Bookmarks