با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسمم وحید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا ایشالله توی آتیش جهنم بسوزونه همین TEC رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طرح فضای داخلی هر 2 تا چیزه خاصی نداره داخلشون کاملاً خالی خالیه و جالب کار اینه که خودم چون دانشگاه 4 واحد درس ماشین ابزار داشتیم تراشکاری بلد بودم و خودم تراش دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی کفشون حدود 1.3 تا 1.5 میلیمتر بیشتر ضخامت نداره چون خیلی برام مهم بود سطح تماس رو نزدیک تر به محل چیپ یا پردازنده نگاه دارم
آره توی این عکس برای پمپ یک سطل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در نظر گرفته بودم چون این فقط تست بود و مایع هم همون آب رادیاتوره چیزه خاصه دیگه ای نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینا برای تست اولیه بود خواستم اگر جواب داد کلاً یک حرکت کلی بهش بدم و تغییرات عمده بهش بدم

Bookmarks