سلام
من نظرم رو گفتم . و مشخصه که شما استاد هستی و بنده هم شاگردی کردم پیش شما . ولی فقط به نظر بنده 1400 با دیمر عالیه . ولی هر جور میل ایشونه . من خودم یه پمپ 4000 دارم که فقط یه بار روشنش کردم و دیدم سرعتش زیادی بالاست و دیگه هم ازم پسش نمی گرفت . منم نگهش داشتم و یکی دیگه با 1400 خریدم . قیمتش رو هنوز هم بری فکر کنم همون حدود 30 میده . ولی ایشون اگه بخواد 20-25 حاضرم بهش بفروشم . یه سرفجویی هم کرده . تازه . می تونم براش سر شلنگی هم وصل کنم و بهش تحویل بدم . ولی به هیچ عنوان قابل اکسترنال شدن نیست . یعنی فرم جلوش یه جوریه که اکسترنال نمیشه .
راستی . فکر کنم پاور هد ها بهتر از واتر پمپ ها قابل اکسترنال شدن هستن . یه جورایی هم نشتیشون کمتر میشه . عین همونی که شما داری آقا مجید .
اگه بتونی همون چند تا مدلی که چند جای دیگه هم معرفی کردم رو پیدا کنی بهتره . اسمشون رو هم دوباره برات میزارم . ولی سعی کن فکرت رو روی این نظاری که کم میاره . چون آخرش هم اینه که آب با سرعت کمتری می چرخه . که خوب مهم نیست .
در کل من اوچیک همتون هستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا
Bookmarks