به نظر من امتحانش ضرر نداره ولی اینکه اگر بعد از گذشت 5 دقیقه دیدی بلاک داره داغ و داغتر میشه چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ma_khoshtip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که احتمال داره TEC دچار نا پایداری بشه و TEC اینکه طرف گرمCPU رو خنک کنه برعکس عمل می کنه و گرما رو رد می کنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من باید مقداری بلاک بزرگتر و حجیم تر از TEC و CPU باشه که بتونه بر اونا از لحاظ گرمایی غلبه کنه تا دمای
CPU کاهش پیدا کنه حالا من یه فکری دارم برای تست از این بلاک و استفاده از TEC بیاین ماده coolant رو برای پایداری بیشتر از مخلوط آب یخ نزدیک به صفر درجه استفاده کنید و به مرور زمان یخ اضافه کنید جوری که انگار از آب
سرد کن داری آب می گیری .اینطوری حجم کوچک بلاک و خنک بودن ماده کولنت بهتر می تونه عمل کنه !
راستی باید برای این کار کاملا اطراف CPU رو عایق بندی کنیدکه از اهم واجبات تا یه وقتی در صورت وجود آب و قطرات شبنم مانند مادربرد و cpu تون شهید نشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks