آقا مجید نضر شما چیه روی tec حساب نکنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا مجید نضر شما چیه روی tec حساب نکنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1)نبوغ یعنی به انجام رساندن آنچه از آن لذت میبرید.
2)در اوجی معیین دیگر ابری نیست, اگر زندگیت ابریست به این دلیل است که روحت آنقدر که باید بالا نرفته.
3)نباید با این احساس مهیب بمیری که ترسهایت عظیمتر از رویاهایت بود.
4)اگر ندانی که به کجا میروی, به جایی نمیرسی.
5)راز هر هدف این است, که هم جاه طلبانه باشد, هم قابل دسترسی
6)استدلال و منطق برای کامیابی امری اساسی است, اما کافی نیست.
7)اگر میدانستی که فردا خواهی مرد,برنامه ی امروزت را عوض نمیکردی؟
محمد
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظر من امتحانش ضرر نداره ولی اینکه اگر بعد از گذشت 5 دقیقه دیدی بلاک داره داغ و داغتر میشه چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ma_khoshtip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که احتمال داره TEC دچار نا پایداری بشه و TEC اینکه طرف گرمCPU رو خنک کنه برعکس عمل می کنه و گرما رو رد می کنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من باید مقداری بلاک بزرگتر و حجیم تر از TEC و CPU باشه که بتونه بر اونا از لحاظ گرمایی غلبه کنه تا دمای
CPU کاهش پیدا کنه حالا من یه فکری دارم برای تست از این بلاک و استفاده از TEC بیاین ماده coolant رو برای پایداری بیشتر از مخلوط آب یخ نزدیک به صفر درجه استفاده کنید و به مرور زمان یخ اضافه کنید جوری که انگار از آب
سرد کن داری آب می گیری .اینطوری حجم کوچک بلاک و خنک بودن ماده کولنت بهتر می تونه عمل کنه !
راستی باید برای این کار کاملا اطراف CPU رو عایق بندی کنیدکه از اهم واجبات تا یه وقتی در صورت وجود آب و قطرات شبنم مانند مادربرد و cpu تون شهید نشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ma_khoshtip (14-10-08)
فعلا که tec ندارم اما میگیرم و با این روش پیشنهادی شما تستش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من برای یه تست نمیخوام.چون سیستم من 24 ساعته روشنه(برای دانلود)بعد یهو کم بیاره منم میشم پدر شهید
(آخجون).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2)در اوجی معیین دیگر ابری نیست, اگر زندگیت ابریست به این دلیل است که روحت آنقدر که باید بالا نرفته.
محمد
Majid OC (14-10-08)
برای 2تا رادیاتور چه پمپی باید بگیرم با چه قدرتی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد
کاربر شهرسختافزار
برای پمپ هم باید مدل اکسترنال باشه و نیاز به واتر پمپ حداقل 30 تومنی با پرتابه آب 4متر داره و 4000 لیتر بر ساعت سرعت آب داشته باشه این پمپ های ز یر همه Qmax بالا یی دارند و پرتابه آب شون به سمت بالا یا همون فاکتورDelivery Head از 2متری 10هزار تومن هست تا 4متری 30 ،40، هزار تومن که خیلی خوبه و باید برین ساختمون پلاسکوطبقه زیر همکف دنبال پمپ زیر که دورش خط قرمز کشیدم بگردین با یه همچین قیافه ای ولی نه این مارک و با مشخصات زیر :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ma_khoshtip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Swiftech MCP655 12v DC Pump = pump output 1200 L/H ---- Delivery Head 3.1mSwiftech MCP355 12v DC Pump = pump output 454 L/H ---- Delivery Head 6.1m
Swiftech MCP350 12v DC Pump = pump output 350 L/H ---- Delivery Head 4m
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون امکان داره مارک Swiftech تو ایران نیومده باشه ولی با این مشخصات مارک دیگه حتما پیدا می کنید .
قربانتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 14-10-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks