سلام .
خدا رو شکر اینجا داره دوباره راه میافته .
اول بگم که بهتره بزارید آب توی بلاک بچرخه . یعنی اینکه هر سه تا ورودی و سه تا خروجی این خوب نیست . اون طرحی که آقا مجید گذاشتن بهتره . خیلی بهتر . ولی شما مثلا می تونی این طوری تغییرش بدی که یکی از وسطی ها رو ورودی در نظر بگیری و بعد از لوله وسطی آب به کناری ها بره . احتمالا این طوری بهتر خنک می کنه . ولی یکمی از ریخت میافته .
TEC رو هم گفتم برای الان بهتره در نظرت نداشته باشی . چون نمیتونی بگی که 10 درجه خنک تر می کنه . واقعا نمیتونی . یعنی هیچ کس نمی تونه . چون بستگی به همه چیز داره . حتی خود TEC . دلیل این که می گم نمیشه با اطمینان گفت که روی CPU می تونه 10 درجه دما رو کم کنه یا نه اینه که CPU مدام داره گرم میشه و این قطعه به نظر بنده نمیته اینقدر سریع گرما رو منتقل کنه . و احتمالا به زجمت بتونه به شما 5 درجه پایین تر رو هم بده .
البته این هم باید گفته بشه که حتما جواب میده . ولی برای یه سیستمی که می خواد مدت طولانی کار کنه نمی ارزه که بخواید از 2 تا TEC همزمان استفاده کنید و اینقدر برق مصرف کنید که 5 درجه خنک بشه و بخواد چند درصد مختصر کارایی رو بهتر کنه . ( دوستان . به اعداد دقت چندانی نداشته باشید . برای مقایسه این طوری میگم . )
رادیاتور هم 2 تا آلومینیم پیکان واقعا کافیه . اگه من داشتم از سرم هم زیادی بود .( ولی ندارم )
دمت گرم.همیشه پر انرژی باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم از همون طرح (عالی) آقا مجید استفاده میکنم.
ولی خیلی نا امید شدم ! خیلی روی tec حساب کرده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شکست نفسی میکنی! سیستم خنک کننده نیروگاه هسته ایمونم ارزش شما رو ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تمام احترام نسبت به نظرتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید , میخوام دو تا مسی بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگرم tec قویتر باشه(یعنی وات بالاتر), پاورم 1030 گرین, فکر میکنم جواب بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه راهی داره (هر راهی) برای خنکتر کردی خواهشن بگینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید