دقت در ضمینه ای که بلاک باید کاربردی هم برای نیتروژن و هم برای DICE داشته باشه طرحی رو انتخاب کردم که از دو نوع سوراخ ها در اون اسفاده شده باشه و بشه برای هر دو مورد استفاده کرد
متاسفانه تا به حال افتخار کار با یخ خشک رو نداشتم اما با توجه به اینکه یخ خشک نیاز مند سطح داخلی بیش از پیش هست یک بر امدگی در وسط سطح داخلی قرار دادم و این موضوع باعث میشه که سطح مقطع مناسب رو داشته باشه و از اون بشه برای یخ خشک هم استفاده کردم
.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک نکته مهم این است که در صورتی که طرح ما پیچیده بشه هزینه تراش کاری اون خیلی زیاد میشه و ما رو از هدف اصلی که مبنی بر پایه زیر 50 تومن هست خارج می کنه هدف اصلی با توجه به ساخت کانتیر های قبلی و با توجه به موجود بودن ابزارش در اکثر تراش کاری های ممکن راحت خواهد بود
همون طوری که از شکل های ظاهری پیداست بلاک به صورت گرد بوده و تمامی نکات مثبتی که من حقیر در موردشون تحقیق کردم در این بلاک به کار گرفته شده در صورتی که ما فرض کنیم بلاکی ساختیم و ان را از روی قطر بزرگ برش داده ایم در ارتفاع شکلی مانند زیر خواهیم دید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات کلی به این صورت می باشد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارتفاع سوراخ ها باید 1.1 سانت باشه و قطر سوارخ ها هم معلوم شده هست
قابل ذکر هست که ساخت این بلاک با توجه به ماهریت تراش کار هست و برای بسط این بلاک هم میشه مقداری از بالای بلاک رو تراش داد و سینی رو روی اون قرار داد و سوراخ درست کرد! و به عنوان بسط از اون استفاده کرد این کانتیر تمامی بلاک های امروزی رو پشتیبانی می کنه با توجه به سایزی که داره!
برای اندازه این طرح از طرح های اولیه SSA ULTRA COOL PUT استفاده شد و تمامی محاسبات با میزانی تغییرات نسبت به تعویض فلز از مس به الومینیوم اعمال شده است نکته ای که می تونه شاید در کار معلوم بشه تفاوت هایی در ضریب انتقال حرارت الومینیوم ایران با ضریب انتقال حرارت پایه باشه به دلیل اینکه حتی کوچک ترین ناخالصی باعث و موجب این میشه که در انتقال حرارت جلوگیری میشه و برای اون موقع باید اندازه ها تفاوت های زیادی داشته باشه
هزینه مواد اولیه این بلاک زیر 20 هزار تومان خواهد بود و هزینه تراش کاری برای الومینیوم نزدیک به 20 هزار تومان خواهد بود سوراخ ها رو ترجیحا با مته داریان بزنید برای اینکه توانایی اندازه گیری دقیق برای سوراخ ها هست

Bookmarks