سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز صبح بعد از 1 هفته تحقیق آدرس دقیق + کروکی محل کارخانه ی نیتروژن مایع رو در اهواز پیدا کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
از خوشحالی نمی دونستم چی بگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا جا های خوبش مونده. طرف گفت هر وقت خواستی بیا اینجا هر مقداری که خواستی مفتی بت می دم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( عظمت خدا رو نگا کن)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی می گه وقتی هم که تعتیل هستن دستگا ه باید کار کنه و این گاز ول بشه تو هوا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو همین حالت بودم که یادم اومد یه فلاسک 1 لیتری بشتر نبوردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ای خدا
بعدش هم بقیه ی ماجرا و سوالات من.
عکس ها .... از اول تا آخر ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عایق بندی : چیزی حدود 10 دقیق جمش کردم .... ان قدر سریع اتفاق افتاد که .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسن ختام : گریهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی دونم مشکل بلاگ بود یا از من ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه عکسایی هم از همون اول که طرف داشت شیر نیترو رو باز می کرد گرفتم اما انگار گوشیم قاطی کرده.... ندیدمشون!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال که برام پیش اومد این بود که موقه ای که بلاک رو بستم و LN2 رو ریختم توش کمترین دمایی که دیدم تو ویندوز برای هسته ها -12 درجه بود..... و تا می ریختم بار می شد....
علتش چی می تونه باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بلاک کثیفه داخلش و امکان داره با یه ماده ای واکنش بده و یه هو بپره؟ یا مقدار LN2 کم بوده....
Bookmarks