پاسخ: راهنمایی برای ساخت کانتینر LN2 از ابتدا تا اورکلاک
نقل قول:
دوستان عزیز بنده کل طرح رو به استاد تراشکار نشون دادم و همین طور که خودشون قول دادن قراره زیر 100 در بیاد :party:اما بهشون گفتم که یه براورد دقیق از قیمت ها بدن تا بطور نسبتا دقیق از قیمتش با خبر شیم.:wink:
البته برا شیار انداختن ته کانتینر هم از اسپارک استفاده می کنند:1. (27):.(ما که نفهمی دیم چیه و لی وقتی اسم شیار اوردم خودش گفت.یکی از دوستان توضیح بدن ما هم بدونیم چیه)
دوستان ایشون قراره همون طرحی رو که بنده این جا گفتم بدم طرف برا نمونه یکی برا من بزنه اگه، بعد از اتمام اولین کانتینر و قیمت کلی دیدم واقعا جالب شده یه چنتا تصویر می گیرم برا تون می زارم:1. (38):.
می گم بعضی وقت ها ادم توی یه شهر دور افتاده باشه خوبه ها :دی:whistle:
اسپارک یه دستگاه هستش شبیه پرس که قطعه کار رو روی کفش توی نفت میگذارن و این نفت با یه موتور دائم در حال حرکت و تمیز کردن قطعه هست
یه الترود هم داره که از بالا میاد میشینه روی قطعه ولی فشاری نمیاره بلکه یه برق قوی رو به جریان میندهزه ( قطب مثبت رو میدن به قطعه و قطب منفی رو به الکترود ) زمانی که ابن ۲ تا میخواند از هم جدا بشن به خاطر اون جریان برق یه قسمتهائی از قطعه از سطح جدا میشه و نفت اونو تمیز میکنه
البته الترود هم یه مقدار تحلیل میره ولی خیلی کمتر از قطعه که معمولا توی قطعا سنگین مثل فولاد از چند الترود استفاده میکنند که از خشن شروع میشه به نرم
باهاش هر چیزی رو میشه حک کرد حتی نوشتههای پیچیده
پاسخ: راهنمایی برای ساخت کانتینر LN2 از ابتدا تا اورکلاک
ممنون دوستان. من هم نظر روی همون مدل استوانه ای گرد هست.
آقای جگوار میشه از این طرحت تا زمان آماده شدن یه نقاشی به همراه اندازه هاش بزاری