سلام به همه دوستان.
آقای jagvar این طرحی که شما دادی خیلی خوبه، من باید یه شفت مسی رو بدم به تراشکار با مته توش رو سوراخ کنه تا تو خالی بشه. تا اینجا مشکلی نداره . فقط مطمئن نیستم بعد از اینکه تو خالی شد، شیارهای کف رو بتونه از تو در بیاره یا نه.
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان.
آقای jagvar این طرحی که شما دادی خیلی خوبه، من باید یه شفت مسی رو بدم به تراشکار با مته توش رو سوراخ کنه تا تو خالی بشه. تا اینجا مشکلی نداره . فقط مطمئن نیستم بعد از اینکه تو خالی شد، شیارهای کف رو بتونه از تو در بیاره یا نه.
آخرین ویرایش توسط alirezairan در تاریخ 26-09-09 انجام شده است
|
|
شیارای کف کار اسپارک هستش دنبال یه اسپارک کار بگرد ، الکترودش چیزی در نمیاد برات ، چون مس هم هست سریع پائین میرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezairan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم هزینه این شیارای کفش ۲۰-۳۰ تومن بیشتر نشه ولی این خیلی مس میخوره فکر کنم شمش حدودا ۶ سانتی به طول ۱۵ سانت ۵۰-۶۰ تومن در بیاد
با هزینه تراشکاری راحت یه ۱۰۰ تا ۱۲۰ تومن بشه
ولی یه کانتینر اساسی میشه در حد تیم ملی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alirezairan (25-09-09), Jagvar (26-09-09), vandelin (25-09-09)
HWBOT SSA Member
سلام بر برادران عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezairan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان من روی نام کاربریم حساسم ها یکی مینویسه جوگیر یکی دیگه مینویسه جویگیر بابا جگوار هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------------
علی رضا جان داداش با مته که یشیار هارو در نمیارن قربانت شوم. با دستگاه هایی cnc یه چیزای دیگه خود تراش کار این کار رو انجام میده.
من شافت مس قیمت گرفتم که کلویی 11 تمن بود و 15 سانت با قطر 5 سانت در میومد 30 تمن برادر نیما خیلی گرون حساب کردین ها!
تازه تراش کار هم خیلی بگیره دیگه با تمام کار ها 30 تمن بگیره اگه بیشتر دیگه فوقش 50 بگیره که دیگه خیلی زیاد حساب کردم. راستش گمون نکنم خیلی خرج بر داره مطمعن هستم کمتر از 100 تمن در میاد.
دوستان اگه خواستن ترفای ما تراشکار ارزونه ها می تونید پول واریز کنید تمام کار هاشو خودم انجام می دم فقط در انتها یه کم برا خوم می گیرم یکم هم هزینه پست میشه.(بنده 350 کیلومتری شیراز هستم)
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 26-09-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
alirezairan (26-09-09), PUMAOC (26-09-09)
سلام جگوار جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم شافتی شما مقطعش گرد بوده که محیطش میشه حدود ۱۹ سانت مربع ، اون طرح دوستمون اونجوری که از شکلها مشخصه یه شافت ۴ گوش میخواد که محیطش یه چیزی دو برابر اون دایره و به طبع وزنش هم دو برابر میشه
اونکه عرض کردم با اسپارک بزنند یه خاطر اینه که دستگاههای تراش از هر نوعی ،ا دارای ۳ نظام هستند و اون توی این کانتین به دیوارهها گیر میکنه
مته یا تیغچه فرز ۱۵ سانتی هم خیلی بد گیر میاد با ضخامت کم و البته اگر گیر هم بیاد به خاطر اینکه مس سر ابزار جمع میشه تقریبا غیر ممکنه باهاش بشه این شیارها رو در اورد ( امروز توی یه حفره ۵ میلی تیغچه گیر کرد کل بلاک از تو چهار نظام کله شد و بلاک از بین رفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه برسه به یه شیار ۱ تا ۲ سانتی )
راه ساخت این کانتین یک تکه به نظر این حقیر ۲ راه بیشتر نیست ، یکی ساختن قالب هستش که چون قالب گرون در میاد باید یک تعداد از دوستان اعلام تمایل کنند (که البته توی قیمت مس تلافیش در میاد چون دور ریز نداریم ) و یه کار گروهی کنیم
و یا همون اسپارک که عرض کردم
در غیر اینصورت باید رفت سراغ ۲ تکه که بشه روش کار کرد
در مورد دستمزد هم توی تهران واقعا گرون میگیرند صرفه با شهرستانهاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
alirezairan (28-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks