ابته دوستانی هستن که نمی دونم چرا به شما کمک نمی کنند که هم تجربه دارند و هم اونقدر کار کردن که با همه چم و خم این ها قضیه آشنا هستن. ولی من که قبلنا یکم تحقیق کردم به چند نکته ریز رسیدم.
1- کانتینری که برای ln2 استفاده قرار می گیره باید ارتفاعش زیاد نباشه.
توضیحات تکمیلی: اگه دیواره ها زیاد بلند باشن باعث میشه در اون اوایل کار نیتروژن زیادی صرف سرد شدن قسمت های بالایی بشه و نیترو هدر میره. و یه نکته ای که دوستمون هم بهش اشاره کردن این بود که دیگه نمیشه ته کانتینر رو شیار انداخت. برا همین به نظر من باید یه طرحی شبیح به کانتینر کینگ پین باشه. ارتفاع حد اکثر 20 و حد اقل 15 سانتیمتر باشه.
و داخل کانتینر هم شیار هایی با طراحی کاملا منطقی صورت بگیره.
2- دیواره کانتینر اگه کمتر از 5 میلیمتر باشه باز در مرور زمان باعث تبخیر زیاد میشه و نیترو هدر میره. و بین 5 میلیمتر تا 10 میلیمتر باید باشه.
هر چی گشتم تصویرش رو پیدا نکردم که داخل مانتینر رو نشون بده خودم نشستم با برنامه پر قدرت پینت برات طراحی کردم :دی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این طرح از بالا هستش و شما باید خود را در محیط فرضی سه بعدی قرار بدین
به شکل یه استوانه هستش اما پایینش یه شکل قیفی می گیره و در انتها که سطح مقطع ی هستش که روی سی پی یو قرار می گیره به چهار گوش تغیر شکل میده.
داخل خطوط آبی خط هایی خاکستری باریکی کشیده شده در هقیقت ابن خط ها دیواره به قطر 2 میلیمتر هستش و جاهای سفید رنگ نیز باید فرز کاری شن و در آخر باریک ترین سطحی که روی سی پی یو قرار می گیره نمی دونم باید چقدر باشه که در دمای پایین نشکنه ولی هر چه باریک تر بهتر هستش.
این هم که با جستجو پیدا کردم این کانتینر معروفه کینگ پین هستش.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dragon F1 Extreme Edition
دقیقا همون توضیح هاتی که دادم روی این صدق می کنه اما این کانتینر به صورت چهار گوش طراحی شده که باید یکم خدتون طرح رو تغیر بدین.
Bookmarks