سلام علیرضا جان
ببین اینجا ما ۲ تا مسئله داریم یکیش عایق کاریه و یکیش انتقال سرمای ایجاد شده به کف کانتین هستش
شما اگر از اون لوله ۲ میلیمتری استفاده کنی عملا انتقال حرارت از بدنه به کف بسیار کم میشه و تقریبا فرقی نمیکنه که از مس استفاده کنی یا مثلا تفلون
این که گفتم خودت لوله رو یه دست بتراشی برای همین موضوع بود که یه تیکنس ۵ میلی براش بگذاری
کف کانتین رو من بزرگ گرفتم به دو دلیل
۱ - حجم مس بیشتری مصرف کرده باشم
۲ - عایق بندیش راحت تر باشه
مورد ۱ رو که خودتون میدونید اما مورد دوم توضیحش اینجوریه که این لولههای عایق بندی روی بلاک تجسم کنید ، حالا اگه بلاک قطور باشه مستقیم میاد میشینه روی عایقهائی که کف مین پهن کردین و راحتتر علیق بندی میشه
تصور کنید ۴ گوشه cpu حتی یه دهم میل از زیر این عایق بزنه بیرون ، ۴ سمتش ۴ تا گلوله یخ خوشگل ایجاد میشه
کف کانتین اگر مثل همین تکه جدا باشه خیلی راحت میشه اینطوری درش آورد ولی اگر کل کانتین یه تکه باشه یه لوله ۳۰ سانتی مزاحمه ، اون توضیحاتم برای اون بود
یه نکته جوش مس جوش کثیفیه ، من تا حالا ندیدم بشه یه جوش خوشگل روی مس در آورد ، یهنی اگر کانتین رو ۲- ۳ تیکه بسازید قیافش خوشگل در نمیاد ( اینو گفتم که بعد دل چرکین نشین )
اما قسمت آخر اینکه تفلون بست لازمه یا نه : ببین دوست من شما میتونید پایه برای کانتین بزارید که محکم روی cpu بچسبوندش این چند تا حسن داره
اول انتقال حرارت بالا میره ، دوم خمیرت حالتشو از دست نمیده ( البته شاید خمیرم جنسش خوب نبود ولی بی پایه میزدم آخر کار خشک خشک میشد )
و سومین دلیل اینه که اگر خدای ناکرده دستتون بخوره یا به هر دلیلی کانتتین واژگون بشه خسارتش زیاده
باز اگر جائی رو بد گفتم بفرمائید
Bookmarks