سلام
با اجازه اساتید
والا ایراد که داره اولین ایرادش اینه که اون لوله مسی گیرت نمیاد با اون تیکنس مجبوری شمش بگیری و تراشکار بدی برات سوراخ بزنه داخلش رو
اون قدیما که مس ارزون بود یه شمش ۶ سانتی برداشتم به طول ۳۰ سانتی متر بعد داخلش رو با مته سوراخ زدم ( البته کف کار رو باید بگی با تیغچه برات بزنه ، تیغچه اگر نمیدونی چیه یه چیزیه مثل مته ولی کفش به جای زاویه داشتن کاملا صاف هستش و برای کف تراشی و .... ازش استفاده میشه )
بعد روش رو هم یه لایه برداری که بتونی پله بدی ( یه پله 2.5 میلی ) البته میتونی بیشتر هم لاغر کنی چون بعدا که خواستم عایق بندی کنم با بستی که از ورق تفلون ساخته بودم به مشکل خوردم ( قطر cpu ها یکم متفاوته از ۴ سانت تا ۵ سانت )
کف کانتین بهتره مثل شکل شما مته کاری بشه ولی جون مته به این طول کمه از یه سیقل معمولی برا حفره کردن استفاده کردم ( یه میل گرد رو سرش رو سنگ زدم یه چیزی شبیه مته شد باهاش یه کم کف کانتینو حفره کردم که وقتی نیتروژن جوش میاد از کف فاصله نگیره )
کانتین شهرستانه فکر کنم تا ۲ هفته دیگه برم اگر توی وسائلم پیداش کردم حتما عکسش رو براتون میگزارم
فقط یه نکته خیلی مهم من بعد از اون تستها شدید ناراحتی ریه گرفتم نمیتونم قطعا بگم به خاطر استنشاق گاز نیتروژن بوده چون تا اونجائی که مطالعه داشتم همچین عوارضی نداره ولی خلاصه یه ۶ ماهی بستری شدم ( توی اون دوران آزمایشات زیادی کردم ممکنه از چیز دیگهای بوده باشه )
ولی شما هر چه میتونید احتیاط کنید ، تا میشه تو محیط در بسته تست نکنید یا در و پنجره رو باز کنید
اگر خوب توضیح ندادم ببخشید و بفرمائید تا توضیح بدم
در ضمن مس و هم تفلون رو میتونید از پامنار تهیه کنید ( ۱۰۰ متر وارد پامنار شدید سمت چپ یه تو رفتگی هست همون حدود تفلون رومیتونید پیدا کنید و شمش رو هم وسط پامنار سمت راست ۵ تا مغازه هستند که اونها هم عقب نشینی کردن مغازه دوم یا سوم داره )
موفق باشید
Bookmarks