سلام دوستان عزیز.
ابتدا از همه عزیزان درخواست میکنم در این بحث شرکت کنند.
راستش من هیچ تجربه ای در ساخت خنک کننده های extreme ندارم. فقط این با خوندن این تاپیک به ساخت این کانتینرهای ln2 علاقه مند شدم و تصمیم گرفتم در یه تاپیک جداگانه برای شروع کار از دوستان راهنمایی بخوام.
لازم به ذکر هست که من این کانتینر رو برای اورکلاک core i7 920 میخوام استفاده کنم.
خواهش میکنم دوستان هر کجا که ایرادی در آموخته های من میبیند هر چه سریعتر گوش زد کنند تا سریعتر از انحرافم جلوگیری بشه. امیدوارم این تاپیک با همکاری دوستان منبع خوبی بشه و چیزهای زیادی یاد بگیریم.
پس در مرحله اول با لوازم مورد نیاز ساخت کانتینرنر ln2 شروع میکنم.
لوازم بدین شرح هست. که محل تهیه رو هم مینویسم (قیمت رو هم تا جایی که بدونم سعی میکنم بنویسم.)
1- لوله مسی قطر 40 تا 50 میلیمتر:
محل تهیه: فروشندگان شیلنگهای فشار قوی، فروشندگان لوازم سردخانه و یخچال. (البته اینها تا اونجایی که من رفتم سراغشون خورد نمیکنند و باید شاخه 3 متری ازشون بخری) برای ما که کم نیاز داریم میتونیم بریم سراغ تعمیرکاران سردخونه کارخانه های مواد غذایی اونا برای مصرف خودشون میگیرند و میتونند در حد نیاز بهمون بدن
25 سانتش حدودا قیمتش 7 الی 8 هزار تومن هست البته بسته به انصاف فروشند ممکنه بالاتر یا پایینتر فروخته بشه. من خودم قطر 42 و 52 میل پیدا کردم که فکر میکنم قطر 42 برای کار من مناسب باشه. میخوام 25 سانت لوله برای این کانتینر استفاده کنم (ورق این لوله هم 2 میل هست و در واقع 38 میل دهانه لوله هست).
2- شفت مسی (shaft):
این رو هم از کسانی که توی کار فروش فولاد هستند میتونید تهیه کنید. که معمولا کیلویی 7 الی 8 تومن در حال حاضر به فروش میرسه که فکر میکنم حدود 5 الی 10 سانت با قطر 45 تا 50 میل برای کار من کافی باشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- یه تراشکار ماهر:
خوب من قبلا از نزدیک زیاد کار تراشکارها رو دیدم و تقریبا با نحوه کارشون آشنا هستم. بنابراین طرحی که خودم از سایت xtremesystems.org رو دیدم قرار میدم که فکر میکنم تراشکار بتونه این کار رو انجام بده.
http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=80743
فقط ته این شفت رو (محل برخورد با سی پی یو) تراش نداده و صاف هست.
که من فکر میکنم اگه ته اون رو کمی کوچکتر کنم و از روی سی پی یو نزنه بیرون بهتر باشه. مثل شکل زیر.
و در مرحله آخر هم باید ببرم پیش یکی که این دو تکه رو به هم جوش بده. معمولا توی شهرها اونایی که توی کار جوش برنج هستند جوش مس هم انجام میدن.
فقط یه مشکل برای مراحل نهایی کار هست که مسئله اکثر دوستان به خصوص توی شهرستانها هست و اون تهیه ln2 که فکر کردم بد نباشه همینجا بگم تا دوستان از سر در گمی دربیان. توی همه شهرها کارگاه هایی برای پرکردن کپسول اکسیژن هست (میتونید از جوشکارها یا آهنگریهای شهرتون آدرسش رو بگیرید)، اینها روزانه معمولا برای مصرف خودشون و خنک کردن دستگاه هاشون مقدار کمی نیتروژن تولید میکنند. ( حدود 10 لیتر اضافه بر مصرف روزانه تولید میکنند) و چون به دردشون هم نمیخوره و باید دور بریزن با قیمت پایینی میتونید ازشون تهیه کنید.
فعلا منتظر نظر دوستان هستم تا بریم سراغ مراحل بعدی.
Bookmarks